Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,245
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

dunyaufak' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben düzce' den gökhan. fatih' in halasının oğluyum.bana zehiri verdi.bir aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum geziye.görüşmek üzere

gökhan seni aramızda olmamdan mutluluk duyarız. ankara,gebze,izmir gibi şehirlerden gelen arkadaşalarımız olacak geniş bir tanışma ve sohbet imkanımız olacak. belkide tanış çıkarız ben düzcede offroad yarışlarında görev aldım kulübümüzün organizasyonları vardı.

Etiketler

dunyaufak' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben düzce' den gökhan. fatih' in halasının oğluyum.bana zehiri verdi.bir aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum geziye.görüşmek üzere

Selam Gökhan aramıza hoş geldin.Gezide yüzyüze görüşüp tanışacağız inşallah.

gökhan ve ben kardüz yaylası.serkan bey siz buraları bilirsiniz.dikmenin tam karşısı.belkide karış karış biliyorsunuzdur :smiley:

21937_262318864556_518764556_3178208_1490468_n.jpg

sinan54' Alıntı:
gökhan aracının biraz daha detaylı fotoğrafları varsa buraya koyarsan sevinirim
sinan bey ben yardımcı olayım gökhanla az önce görüştüm.işleri çok yogun şuanda.aracın resimleri ilan kısmında var

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47074.0

rica ederim.bu arada yagmurda şiddetini artırdı.umarım 31 ocak günü kar olur bi güzel karda boguşuruz araçlarla.

1.Serkan Şen Suziki Vitara
2.Sinan Aycan Herhangi bir Koltuk
3.Son _Kral (Hamdi Tekmen)5.2 Choreke
4.Konuralp Bucak Lada Niva 4x4
5.Tanju Çallı-Ruhi Yılmaz Toyota Hllux
6.Şener Özkay Suziki vitara 2,0 v6
7.Baran54 Hakan Suziki Vitara standart
8.Dündar Özdemir chevrotet
9,Hakan Doğrucan Lada Niva 4x4 Leyla Akhanlı coo pilot
10.Salih Yıkılmazsoy
11.Güven Ulu Lada Niva 4x4
12.Fatih Turgut (Güven' in coo pilotu)
13.Gökhan Uzun Toyota 4Runner

soğucak yaylasından sonra harika etaplar var ama gelecek araçları,sayımıza bir bakalım bir şey olur. ama fatih çamur havalar giderse böyle giderse banko, kar bile olabilir

sinan54' Alıntı:
soğucak yaylasından sonra harika etaplar var ama gelecek araçları,sayımıza bir bakalım bir şey olur. ama fatih çamur havalar giderse böyle giderse banko, kar bile olabilir
kar dedinmi akan sular durur süperrr olur.

sosder başkanı şener özkay'ında ekleyeceği isimler olabilir ondanda haber bakliyorum. serkan murat ile görüşmüştü. oda gelecek galiba.

serkan şen' Alıntı:
Barış epeydir gözükmüyordun ortalıklarda,katılmanı bekliyoruz...
Serkan abi okulum dolayısıyla istanbulda kalıyorum.sınavlarım bitti bende seve seve katılırım.ercovadan sonra birazcık uzak kaldım ama telafi ederim =).

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR