Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,757
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

evet ismail ağbi şu paranın gözü kör olsun eğer bir olsaydı benim jlx'i o duruma getirirdim nasip artık önümüzdeki maçlara bakacaz ;D

Etiketler

sinan abi bu 3. arabada bir şey yok.
2 adet tampon(1700) ve lastik 31.10.50.15 (1100) var.vinç (1000)
ayrıca yükseltmek kadar kolay bir şey yok.(enfazla 500)
telsiz (450)
toplamda = 5000 tl tutarla bu araç olur bence..

biraz fazla çıktı ama maliyeti.

bende ilk başlarda düşünüyordum bu tür bir araç ama sonra vazgeçtim. aynı zamanda pek bilgim yok ama bu araçların motor tork durumu yeterli oluyormu arazide. sonuçta 2000 cc motor sanırım bunlar.

bende 1,6 var ve hard yerlede bile torktan yana sıkıntı olmadı japon nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben çok zevk alıyorum arabanın borcunu dün itibari iel bitirdim tasitlerim ve bazı evle ilgili ihtiyaçlar bittimi yaz veya yaz sonu araçta çok değişiklik olacak. o saydığım hiç bir şey dert etmiyorum adaşım biraz rahatlayalım çevremizin sayesinde çok para harcamadan o işleri yaparız Allah başka dert vermesin

amin sinan abi. dediğin gibi çevemizdeki insanların gerçekten bu konuda bizlere çok yardımcı oluyorlar. aracı toplarken haberimiz olursa bizde üzerimize düşen ne görev varsa her zaman yapmaya hazırız her konuda.

bu gün tukkanı serkan kardeşimiz acmış.hepinize hayrlı sabahlar ve sağlıklar olsun.

günaydın sakarya
bugünde biz sizin sayfanıza gelelim dedim ; arkadaşlar hepinize hayırlı işler umarım gününüz iyi geçer

evet suziler fena durmuyor.ne hikmetse kırmızısı,dahada cazip dururyor. demekki kan çekiyor.

Günaydın Arkadaşlar..

Hayırlı sabahlar..bol kazançlar.

Serkan bey günaydın... ;D ;D sabah 06.42... ;D ;D ;D

Günaydın Erhan arkadaşım..

Ankaralı dostlar.....günaydın...hoş gelmişsiniz..şerefler verdiniz..

Normal ama...

çok kişinin bu saatte afyonu patlamamıştır.. ;D bekleyelim bakalım.

Bu sabah çok erkenciydim...evden çıkmadan internette birşeylere bakmam gerekiyordu,o kadar alışmışız ki direk gezenbilire girdim ;D ;D ;D

Ankara ya kucak dolusu sevgiler saygılar...bu hafta sonu Ankara'da olacaktım ama ertelendiği haberi geldi...daha da kesin değilmiş :(anlamadım gitti ......

Günaydın Dostlar Hayırlı İşler

Maşaallah bu gün dükkan erken açılmış sohbet erken başlamış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR