Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,882
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

buarada kendimi tanıtmayı unuttum hepinizden özürdilerim.ben şener özkay sakarya otomobilsporları ve offroad kulübü,her çarşamba akşamı kulüp binamızda toplanıyoruz çay,kahve içmeye beklerim.
hemde bu ortamı seven diğer arkadaşlarlada yüzyüze tanışmış oluruz.

Etiketler

ahanda başkanda gelmiş
yazdığına göre kendisi sakarya otomobil ve offroad kulubüymüş...
ahhh ah nelere kaldık ya....
tabi ya şener kardeşim sen öyle yazarsan bir deli hemen bulur yazar demi
saygılar başkan

hey millet dokunmayın başkanımıza çocuk zaten yanık
sözü varsa halleder

başkan arkadaşlar gezi istiyor derin tecrübelerinize dayanarak bu işe el atman gerekiyor

durun durun başkandan geziyi 2 senedir ben kopartamadım ya..
bastırın bakalım belki bu sefer çıkartırız.hadi millet ha gayret başkan

mustafa abii öylebi yazmışsınki görende ikisenedir evden çıkmıyoz sanacak.gözüne dursun bensana daha neler yapayım (avrupalara kadar götürdüm seni) :D :D :D

buarada sinancım senin jeep'te geliyor oyuncakçı zeki önümüzdeki hafta 2010 model 4x4'ler getirecekmiş alacam sana söz

Arkadaşlar baylar bayanlar ,bir önerim var!!!!!

Önerim şudur ki;
27 Aralık Pazar günü yılın son hafta sonu saat:11:00'da ulaşım açısından herkese uygun olabileceğini düşündüğüm Sakarya Serdivan Kırantepe'de tanışma etkinliği için bir araya gelsek,kırmadan yormadan hafif bir off road dan sonra tepenin sırtlarından Kazımpaşa'ya geçip bi köfte ziyafeti yapsak ne dersiniz?....

Buyrun birlikte karar verelim, olağan dışı bir durum olmadığı takdirde neden olmasın!!!!....

Güzel bi etkinlik olabilir ancak benim aracım o zamana çıkmaz benim yerime de köftelerden yiyin :smiley:

serkan şen' Alıntı:
Arkadaşlar baylar bayanlar ,bir önerim var!!!!!

Önerim şudur ki;
27 Aralık Pazar günü yılın son hafta sonu saat:11:00'da ulaşım açısından herkese uygun olabileceğini düşündüğüm Sakarya Serdivan Kırantepe'de tanışma etkinliği için bir araya gelsek,kırmadan yormadan hafif bir off road dan sonra tepenin sırtlarından Kazımpaşa'ya geçip bi köfte ziyafeti yapsak ne dersiniz?....

Buyrun birlikte karar verelim, olağan dışı bir durum olmadığı takdirde neden olmasın!!!!....
abi yazdım amaaproblem oluştu galiba mesajımı aldınmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR