Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,923

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

cheroozeki' Alıntı:
SELAMLAR MİLLET İSMAİL ABİ NE OLDU BİZİM RESİMLER YAWW :smiley:

GÖREMEDİK BİRŞEY YLNIŞ HATTAMIYIM YOKSAA ??

Zekicigim....seni..hele uçan cherokeeni unutur muyum hiç..akşam 2 video dahabyükleyecegim..tamam..hiç fotograf ve video yüklemedik kalmamış olur.. ;D ;D

Aleyküm selam Hakanım..

benim araba yıkanmadan bekliyor öyle..

bu sabah işe gitmeden evvel arabanın altına egilip baktım..biriken çamurlardan yeşil bir yaprak filizlenmeye başlamış...

ne yapayım :D :D :D ;D ;D ;D

mdr' Alıntı:
Aleyküm selam Hakanım..

bu sabah işe gitmeden evvel arabanın altına egilip baktım..biriken çamurlardan yeşil bir yaprak filizlenmeye başlamış...

Abi dün uğradık kendi arabasıyla Zekinin arabada duruyordu yıkanmamış vaziyette.Belediye ekipleri az daha cimlendirme yapacaklardı,topraklı alan diye ;D ;D ;D

Serkan bey,

ben Karamürsel belediyesine çiçeklik sera topragı diye torbası 5 tl den satmaya başlayacagım o zaman..her çiçege iyi gelir diyede etiketine yazdırırm.. :D ;D

mdr' Alıntı:
Aleyküm selam Hakanım..

Selam ismail abi bence güzel bir sula yeşersin iyicene yeşilden zarar gelmez :D :D :D :D :D :D :D

hakan5408' Alıntı:
Bu arada güzel kareler çekmişsiniz abi ellerinize sağlık Ayrıca yengemede teşekkürler üzümlü kek süperdi

Evet abi üzümlü kek için tekrar teşekkürler.....Sakarya Şubesini bize verirseniz biz afiyetle yiyebiliriz....... ;D ;D ;D

Sizlerin canı sagolsun...

yeter ki hafta sonları etkinlik düzenleyin..

ömür boyu üzümlü kekler bizden..hemde bu defa 2 tepsi :eek: :eek: :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR