Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,969
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Uzun bir bayram tatili.....
Tüm dostların aileleri ile birlikte bayramını kutlar;büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından öperim.
Daha nice mutlu ve huzurlu bayramlar yaşamak dileği ile hoşçakalın.
İyi tatiller.... :D

Etiketler

selam arkadaşlar
bayramınız huzurlu ve mutlu olsun...gelecekteki senelerde de görüşmek üzere...
herkeze bol çamurlu bayramlar....

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar ;

bol çamurlu,aktiviteli günlerde buluşmak dilegiyle... :D.

Sakarya ahalisine ve bu yazıyı okuyan her kese hayrlı bayramlar diler Allahtan sağlık mutluluk dilerim.

Günü birlik eşimle birlikte Dikmen'de bulunan dostlarımızı ziyarete gittik.Durumu anlatmak için sadece iki adet fotoğraf yeterli olur sanırım.

çiğdem1.jpg

çiğdem2.jpg

Merhabalar,
Şu aşağıdaki araç sahibiyle görüşüyorum ama tanır mısınız acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-takasli-vitara-4-4-bilen-bilir-34616856/detay

ada da oturan arkadaşlar cevaplarlar üstüme vazife olmaz bu muhabet köşesine genelde selam kelam ile devam ediyorum .sakaryaya akrabalar var onlara gider gelirim bazende etrafını gezerim .birde muhabetlerini kendime yakın buldum.bu kadar.... gercek orada ikamet eden arkadaşlara iş düştü eminim sizi bilgilendirirler selamlar iyi muhabetler.

vallahi benim böyle bir başlıktan haberim yoktu 4Runner kullanıcısı ANKARA abime teşekkürlerimi sunarım :smiley:

PrometheusTR' Alıntı:
vallahi benim böyle bir başlıktan haberim yoktu 4Runner kullanıcısı ANKARA abime teşekkürlerimi sunarım :smiley:

Özelden mesaj attım.Verdiğim telefonlarla görüşürsen eminim sana kısa zamanda yardımcı olacaklardır.

Evet mutlaka görüşeceğim.
Aracın yapısız olduğunu görünce offroad'la alakası olan biri değildir diye düşündüm. O yüzden buradan tanıyanların çıkacağını ummuyordum zaten açıkçası :smiley:

Çok teşekkür ederim tekrar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR