Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,883

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Neyyytttttttt..

savulun ya.... ;D

biri Ferozaya laf mı etmiş ne... ??? ??? ??? ???

ben lafa degil icraata bakarım..

Biz Yörük yaylasında aracımızla 2teker üzerinde şaha kalkarken.. :D :D :D ve 2teker üzerinde yan yan giderken sizin Vitaracıklar ne yapıyordu Sinan bey..Haaaa

hatta siz neredeydiniz.. :eek: :eek:

Ancak gelecem gelecem deyip gelmiyor..kaçıyordunuz...pes dogrusu...

Söz hakkı istiyorum....
Ben grandvitaracı olarak Gaz veriyordum ;D ;D ;D
Keyifle seksek oynayan ferozaları izliyordum. ;D ;D ;D

hoooop dedik 7 sene üst üstte offroad şampiyon bu araç nerde ferozanın şampiyonluğu uyanın artık ;D ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Varmısınız Ercova da birbirimizle yarışalım,neticeyi hep beraber bulalım. ;)

ya bırak serkan bir tane şampiyon olan feroza söylesinler, 7 sene aralıksız mehmet becce bu arabalar ile genel klsmanda bile bütün araçlara fark attı ;D ;D

hey gidi günler heeey ;D hala yarışan suziler en hızlıları ;)

mdr' Alıntı:
Neyyytttttttt..

savulun ya.... ;D

Biz Yörük yaylasında aracımızla 2teker üzerinde şaha kalkarken.. :D :D :D ve 2teker üzerinde yan yan giderken sizin Vitaracıklar ne yapıyordu Sinan bey..Haaaa

:smiley::smiley::smiley:

bu arada ercovaya kimin ne zaman geleceği belli mi orda bir arada olalım, ben zaten büyük ihtimalle komuta çadırında olurum muhakkak uğrayım akşam ateş başında devam bu gaza ;D ;D ;D

mdr' Alıntı:
Neyyytttttttt..

savulun ya.... ;D

bak şimdi ismail ağbi ben gelecem demedim, hatta gelmek çok istedim fakat benim cüzdan kurtulmaz hastalığa yakalandı ;D ;D sizlere ömür ;D

ah be çakma suzikici aslında kimse bilmiyor senin defendercı olduğunu, rtaduğdaki malum adamlar gibi kızıştıryon ortalığı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.