serkan şen
* SAKARYA *
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Günaydın Tanju ..tango' Alıntı:GÜNAYDINLAR SAKARYA
Günaydın Tanju ..tango' Alıntı:GÜNAYDINLAR SAKARYA
herkeze tatlı ruyalar ve sağlıklı yenı gunler bu yarın ıçindi çuku benım iş saatlerım ve sızın iş saatleriniz biraz farklı ama fırsat bıldukça muhabbet köşesine girip siz sakaryalı doslarıma birseyler yazmak çok hoş oluyor kendimi iyi hissediyorum onun için şimdiden hepinize hayırlı işler ve günaydın eminim uyuyosunuzdur ama ben sizinleyım bu arada bugun hakan 5408 kardeşim ve adaşımla telefonda saat 21.04 gibi konuştum ve mutlu oldum burdan hakan adaşıma çocugu için cok acil şifalar diliyorum .hakan5408' Alıntı:Geçte olsa herkeze iyi çalışmalar
Baran 54' Alıntı:herkeze tatlı ruyalar ve sağlıklı yenı gunler bu yarın ıçindi çuku benım iş saatlerım ve sızın iş saatleriniz biraz farklı ama fırsat bıldukça muhabbet köşesine girip siz sakaryalı doslarıma birseyler yazmak çok hoş oluyor kendimi iyi hissediyorum onun için şimdiden hepinize hayırlı işler ve günaydın eminim uyuyosunuzdur ama ben sizinleyım bu arada bugun hakan 5408 kardeşim ve adaşımla telefonda saat 21.04 gibi konuştum ve mutlu oldum burdan hakan adaşıma çocugu için cok acil şifalar diliyorum .
tum sakarya kendinize iyi bakın. ;D
tango' Alıntı:SAKARYA GÜNAYDINNN
Günaydın abla sanada iyi çalışmalarakhanlı' Alıntı:Günaydın arkadaşlar hayırlı işlerrr..
hakan5408' Alıntı:Tüm arkadaşlara iyi çalışmalar