Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,684
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

mdr' Alıntı:
Geldiiiiiii Bircan hanım.......

http://www.izlesene.com/video/amator-yoruk-yaylasi-eylul-2010/2609415

http://www.izlesene.com/video/arabalar-karamurselli-2/2609837

çok teşekkürler abi...

Etiketler

freegraf' Alıntı:
sakarya ahalısı istanbuldan hayırlı haftalar bol kazanclar sayenizde DOSOD la tanıştık hafta sonu ordaydık ama sakarya gurubu ile kimse ile tanışmak kısmet olmadı.bence ekip olarak buna bir el atın kar yağmadan çoluk çoçuk katılacak bir hafif etkinlik falan ne dersiniz.AĞA kim ortaya cıksın.murabalar hemen toplanır.selamlar.

Sakarya olarak neredeyse tam kadro oradaydık.En az dört ayrı yerde kamp oluşturduk,bizi heryerde görebilirdiniz.Bizde Ağa yoktur;hele maraba hiç yoktur.Fikir herkesden çıkabilir isterseniz bunu sizde yapabilirsiniz... ;)

;D ;D ;D ;D

29 ekimde bir aksilik olmazsa ERCOVA yaylasında etkinlik olacak.
Bütün sakarya grubu orada buluşmayı düşünüyoruz..sizleri de bekleriz.

Dün saat 18.00 gibi Sakarya grubu arkadaşlarla birlikte yolculuk sonucu döndük.Adapazarında Hakanla hem araç yıkama hemde tavan sepetimdeki sıkı olmayan vidaları sıkıştırma için gittik.

Müsait zaman ve zemin bulamadık.Çıktım tam Sapanca çıkışı gişelerinin dengi de idi..otobanda 80-90 ile gidiyordum..
bamm...üstteki sepet uçtu..otoyol ortasına.allahtan kaza v.s olmadı..arkadan gelen araçları uyararak aldım .
sepetin alt tututma plastik parçaları tuzla buz oldu..Ancak bagaja çarpraz koyarak sepeti alabildim..arka bagaj kapısı açık..4lüleri yakarak eve saat 21.20 de gelebildim..

Hakan;

ellerinden öperler..abi..

serkan şen' Alıntı:
İş yerindeyim videoları izleyemiyorum :mad: :( :(

Bit mesayi bit :D :D :D

Serkancıgım;

bizi gaza getirdin... ;D ;D ;D kendin kenara çekildin..

videoları ben senin yerine 3-4 defa seyrettim.-merak etme.
istersen bi koşu suzi ile geliver..çay hazır..beklerim ;D ;D

mdr' Alıntı:
Serkancıgım;

bizi gaza getirdin... ;D ;D ;D kendin kenara çekildin..

videoları ben senin yerine 3-4 defa seyrettim.-merak etme.
istersen bi koşu suzi ile geliver..çay hazır..beklerim ;D ;D

Serkan mesaide bitlerlemi uğraşıtor ne yapıyor ;D ;D ;D
Sanadamı onlardan lazım yoksa ;D ;D ;D

teşekürler serkan kardeşim.şahsen biribirimmiz tanımadığımız için muhabet oluşmuyor.böyle etkinliklerde zaman sıkıntısıda oluyor.ben ailece aniden karar verip gec yola cıktım.Kamp alanına gün batımı geldik cadırı kur yerleş derken yarış başladı.onu izle buna bak aman çocuk üşümesin vs.ancak yanımızdaki komşu ile ateş basında iki laf uyku saati herkes yattı.diğer taraftan alkol alan olunca insan sağlıklı yaklaşsmıyor.yani adamların muhabetine damdan düşmek olmaz.Hal böyle olunce ertesi günde erken ayrılmak zorunda kaldım.Kısaca kusur sizde değil.ben zayıf kaldım.54 plakaları gördüm .neyse bir daha telafi edilir.hepinize selamlar.Allah sağlikversin.ben haric diğer aile efradı üşşütü ve yatıyor.umarı diğer katılımcılar iyidirler.

mdr' Alıntı:
Dün saat 18.00 gibi Sakarya grubu arkadaşlarla birlikte yolculuk sonucu döndük.Adapazarında Hakanla hem araç yıkama hemde tavan sepetimdeki sıkı olmayan vidaları sıkıştırma için gittik.

Müsait zaman ve zemin bulamadık.Çıktım tam Sapanca çıkışı gişelerinin dengi de idi..otobanda 80-90 ile gidiyordum..
bamm...üstteki sepet uçtu..otoyol ortasına.allahtan kaza v.s olmadı..arkadan gelen araçları uyararak aldım .
sepetin alt tututma plastik parçaları tuzla buz oldu..Ancak bagaja çarpraz koyarak sepeti alabildim..arka bagaj kapısı açık..4lüleri yakarak eve saat 21.20 de gelebildim..

büyük geçmiş olsun abi...

ayrıca mdr.galiba ismail bey kusurum oluşursa bakmayın.hitap ve isim olarak.bagajdan yani sebet ten dolayı büyük gecmiş olsun.allah korumuş.Sizi hatırladım 77 feroza sağ el sargılı.neyseki kazaya sebebiyet olmamaış.kazasız günler ve selamlar.

Çok teşekkürler freegraf ..
Evet ismim İsmail...
hata bende idi..zaten yarış bitiminde araçla biraz aktivite yaplım dedik..biraz hızlı girip çıktık havuza..orada aldı darbeyi zaten sepet tutturma kolları.. ;D

mdr' Alıntı:
Çok teşekkürler freegraf ..
Evet ismim İsmail...
hata bende idi..zaten yarış bitiminde araçla biraz aktivite yaplım dedik..biraz hızlı girip çıktık havuza..orada aldı darbeyi zaten sepet tutturma kolları.. ;D
Çok geçmiş olsun İsmail bey allah korumuş :((

Heyse ki birşey olmamış erken ayrıldiğim için son şovları izleyemedim.sepet haric değmiştir her halde.et kemiksiz olmuyor ismal bey, bende mehmet bu arada.iyi muhabetler.

Çok teşekkürler arkadaşlar..

Mehmet bey tanıştıgımıza memnun oldum..
inşallah bir etkinlikte yüz yüze tanışırız.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR