Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,160
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

mdr' Alıntı:
İlahi Serkan.. ;D ;D ;D

Ben o sözü Salih beyin "uçan cheroke " karada uçan denize dalan Zeki beye yaptıgı espri dolayısı ile ilgili söylemiştim..

Karasuda denize girdim.Sık sık eşimi çocuklarımı alıp kafa dinlemek için sapancaya gelirim.. Merak etmeyin cografya bilgim de iyidir ;D ;D ;D

Sizler kadar olmasada ; ilkokul-ortaokulu beraber okudugum Sakaryadan evli arkadaşımdan dolayıda sakaryaya yılda 3-4 defa gelip kalmışlıgım var.. ;)

yoooo ismail bey artık adapazarına gelmek size şart oldu ;D ;D ;D ;D ;D tabiki sizin bilginizden şüphemiz yok ama ne yapalım dedim ya size şart oldu gelmek ;) ;D ;D ;D

Etiketler

Tamam....

söz....

gelecem...

günü saati siz bildirin... ??? ::smiley: :eek: :mad: ;D :D :smiley: ;)

Bakalım Sakaryada deniz var mı yok mu bakacagım ;D ;D ;D

Not:Salih bey gelmişken hem ziyaret hem ticaret olsun..Hakan Feroza için üste sepet yapacaktı Bircan hanımla bana.
bide bizim makaslar düzleşmiş..gelincede sizin tavsiyeniz olan bir makascıda aradan onlarıda çıkartıveririm.. ;D ;D

Salih bey,
Hakanın cep telefonunu almıştım.Başka isimle kaydettim galiba..işin içinden çıkamıyorum..biliyorsan yazar mısın.

serkan şen' Alıntı:
Merkez Dörtyol Sanayi,Kentsel Dönüşüm Ofisi her zaman beklerim.....Kapıda arabayı görürsünüz..... ;)

Yarın ugramayı düşünüyordum ama senin ora resi daireymiş hocam ben anca 7 gibi gelebilirim. Olurmusunki dükkanda.

oduncu' Alıntı:
Yarın ugramayı düşünüyordum ama senin ora resi daireymiş hocam ben anca 7 gibi gelebilirim. Olurmusunki dükkanda.

9:30-16:00 arası oradayım.
Saat benim için geç olur....
Öğlen gelin sanayide yemekler harika yemek yeriz....
Davetim herkes için geçerlidir.Bir öğlen en azından gelin!!!!

Bu arada Hakan'ın önümüzdeki hafta sonu Yalovada Kamp yapalım fikri var ..
Daha olgunlaşmadı ,sadece düşünce; İsmail Bey sizden önce biz gelebiliriz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR