fatih81_81
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Selam herkese hayırlı işler..
Selam herkese hayırlı işler..
Serkan abi dualarımız seninleserkan şen' Alıntı:04/07/2010 tarihindeki;Malum sınav sebebi ile evdeyim,çalışma odasında müebbetim.Tüm iletişim araçlarım şu andan itibaren kapalıdır.Anlayışınız için teşekkür ederim...Saygılarımla.....
evet bugün çayırova tarafı yol sel sularıyla kaplanmış ordan haber geldi enişte görmüş.düzceye geldi bugün istanbuldanfreegraf' Alıntı:Sakarya.. sabah tem den geldim dönüşü E5 ten işiçin döndüm hava kapalıydı o yüzden dolaşmadan döndüm ist.la BelirteyimÇayırova yeni mahalle hizasında yol boğulmuş.temizlik var,iki yönlü haberiniz olsun.Yolda olan herskese sabır ve hayırlı yollar dilerim.
mdr' Alıntı:Günaydınnn...Sakarya....
Günaydın Yalova ve güzel memleketimin güzel illeri....
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar.......
Hayırlı işler...bol kazançlar.....
yagmurlu bir haziran son haftasından herkese merhaba...
freegraf' Alıntı:sakaryada olmasak ta 45 dk mesafe sizede hayırlı sabah ve cumalar.
iyi geceler sakarya ve herkeze selam . kankam enişten ve freegraf arkadaş doğru soyluyor ben gebze de olduğumdan daha iyi biliyorum çayırova ve istsyon boğuldu resmen hatta boğulanlar oldu istasyonda temizlik çalışmaları hala devam ediyor e bizde şnorkelsiz idare ettik ama bizim suzuyada rescue teamda yakışıklı bir şnorkel şart oldu mazallah birdahakine bizde boğulmayalım bu alt yapıyla gerçi çalışınca oluyor ama boğulmak oluyor. ;D bir büyük sözü .fatih81_81' Alıntı:evet bugün çayırova tarafı yol sel sularıyla kaplanmış ordan haber geldi enişte görmüş.düzceye geldi bugün istanbuldan