Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,757

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
04/07/2010 tarihindeki;Malum sınav sebebi ile evdeyim,çalışma odasında müebbetim.Tüm iletişim araçlarım şu andan itibaren kapalıdır.Anlayışınız için teşekkür ederim...Saygılarımla.....
Serkan abi dualarımız seninle ;)

Sakarya.. sabah tem den geldim dönüşü E5 ten işiçin döndüm hava kapalıydı o yüzden dolaşmadan döndüm ist.la BelirteyimÇayırova yeni mahalle hizasında yol boğulmuş.temizlik var,iki yönlü haberiniz olsun.Yolda olan herskese sabır ve hayırlı yollar dilerim.

freegraf' Alıntı:
Sakarya.. sabah tem den geldim dönüşü E5 ten işiçin döndüm hava kapalıydı o yüzden dolaşmadan döndüm ist.la BelirteyimÇayırova yeni mahalle hizasında yol boğulmuş.temizlik var,iki yönlü haberiniz olsun.Yolda olan herskese sabır ve hayırlı yollar dilerim.
evet bugün çayırova tarafı yol sel sularıyla kaplanmış ordan haber geldi enişte görmüş.düzceye geldi bugün istanbuldan

Günaydınnn...Sakarya....

Günaydın Yalova ve güzel memleketimin güzel illeri....

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar.......

Hayırlı işler...bol kazançlar.....

yagmurlu bir haziran son haftasından herkese merhaba...

mdr' Alıntı:
Günaydınnn...Sakarya....

Günaydın Yalova ve güzel memleketimin güzel illeri....

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar.......

Hayırlı işler...bol kazançlar.....

yagmurlu bir haziran son haftasından herkese merhaba...

Günaydın Sakarya ve Günaydın Gezenbilir ailesi

Hayırlı Cumalar, Hayırlı işler

sakarya gunaydın sinan dun ruyamda gördüm nufus mudurlugunde nufus kağadını değiştiriyodun ustundede ne yazıyodu biliyomusun.....SİNAN SUZUKI 54 ........ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sakaryada olmasak ta 45 dk mesafe sizede hayırlı sabah ve cumalar.

freegraf' Alıntı:
sakaryada olmasak ta 45 dk mesafe sizede hayırlı sabah ve cumalar.

45 dk mesafe bir şey değil demekki bir araya gelip güzel sohbetler yapabiliriz. biz her cumartesi murat karahan (rescueteam )da muhabetteyiz yolunuz düşerse bekleriz.

Modern Sanayi Sitesi 33. Yol No: 44 Adapazarı / SAKARYA

Nasib kısmet inşaallah .davet e icabet gerek ama söz vememek kaydı ile selamlar diyelim

fatih81_81' Alıntı:
evet bugün çayırova tarafı yol sel sularıyla kaplanmış ordan haber geldi enişte görmüş.düzceye geldi bugün istanbuldan
iyi geceler sakarya ve herkeze selam . kankam enişten ve freegraf arkadaş doğru soyluyor ben gebze de olduğumdan daha iyi biliyorum çayırova ve istsyon boğuldu resmen hatta boğulanlar oldu istasyonda temizlik çalışmaları hala devam ediyor e bizde şnorkelsiz idare ettik ama bizim suzuyada rescue teamda yakışıklı bir şnorkel şart oldu mazallah birdahakine bizde boğulmayalım bu alt yapıyla gerçi çalışınca oluyor ama boğulmak oluyor. ;) :D ;D bir büyük sözü .

baran kardeş ve bütün yazıyı okuyan har kese hayırlı sabahlar.siz şnorkel den bahsediyorsunuz.ben ve benim gibiler şnorkel takacak malzemeden daha nasiplenemedik Allah büyük size de bizede yardım etsin.Bir keresinde Corsa ile macera yapayım derken pistonlar rahmetli oldu iki ay izmitte serviste bekledi.işte o zaman ah be şnorke lolsaydı dedim ama corsa nire şnorkel nire,olsaydı olabilirde, 4x4 0lmuyor,süvari tek başina birşey yapamaz.at olmayıınca

günaydın herkeze hayırlı sabah iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR