fatih81_81
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Herkese Günaydın.
Gerçi öğlen olmak üzere ama bana göre günaydın ;D ;D
Herkese Günaydın.
Gerçi öğlen olmak üzere ama bana göre günaydın ;D ;D
abicim gelince görüşürüz 25 güne kadar çok makul fiatlarla port bagaj ve vinçlerim gelecek şu an malzemeler gemide yolda hallederiz slmrescueteam' Alıntı:o abicim merhabalar tanıdım tanıdım bu arada ne mutlu bana bildiğimiz doğruları gücümüz yettiğince anlatmışsak abimiz inşallah bi japon alır doğru yolu bulur Selam
rescueteam' Alıntı:bu arada serkan kardeşimin doğum gününü kutlarım allah ona ve sevdiklerine mutlu ve uzun yıllar yaşatması dileğiyle
mdr' Alıntı:Oooo Serkan bey dogum günün kutlu olsun...işin içinde pasta kesmek de vardı ama....neyse
Teşekkür ederim Haldun Abicim,saygılar....sokrat gandiya' Alıntı:Serkancım doğum günün kutlu olsun.
Sağol Abi allah razı olsun...sinan54' Alıntı:Serkan doğum günün kutlu olsun, nice ailenle ve dostlarınla hayırlı uzun bir ömür tüketmeni dilerim
tango' Alıntı:Serkan doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim Salih Abi saygılar....salihy' Alıntı:izmirden doğum günü çocuğuna sevgi ve saygılarla serkancım ailenle bir ömür boyu sağlıklı sıhhatli ve sevgi dolu nice yıllara ve bol off road lı yollara
Çok Teşekkür ederim...ANKARA' Alıntı:Serkan doğum gününü kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
Çok teşekkür ederim...Ridvanc' Alıntı:Doğum gününüz kutlu olsun . Nice yıllara inşallah .