Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,804

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

bu arada serkan kardeşimin doğum gününü kutlarım allah ona ve sevdiklerine mutlu ve uzun yıllar yaşatması dileğiyle ;) ;)

Oooo Serkan bey dogum günün kutlu olsun...işin içinde pasta kesmek de vardı ama....neyse

Murat bey merhaba,nasılsınız ?

Bursa fuarında tanışmıştık..Hatırlarsanız eger..Karamürselden.
bir arkadaşımla gelmiştim. defender alma niyeti vardı..siz vazgeçirmiştiniz..
ne iyi ettiniz ;D

Murat bey,
arkadaşlara sordum ama..yeterli cevabı alamadım.

Feroza aracıma bazı şeyler yaptırmak istiyorum.
mesela ;
- ön koruma barı üzerine ve tavana sis farı..
-vinç.
-4 adet at lastik.
bu konuda ekonomik olmak kaydıyla neler olabilir ?
mutlaka adapazarına geldigimde yanınıza gelecegim.

o abicim merhabalar tanıdım tanıdım bu arada ne mutlu bana bildiğimiz doğruları gücümüz yettiğince anlatmışsak abimiz inşallah bi japon alır doğru yolu bulur slm :D :D

rescueteam' Alıntı:
o abicim merhabalar tanıdım tanıdım bu arada ne mutlu bana bildiğimiz doğruları gücümüz yettiğince anlatmışsak abimiz inşallah bi japon alır doğru yolu bulur Selam :D :D
abicim gelince görüşürüz 25 güne kadar çok makul fiatlarla port bagaj ve vinçlerim gelecek şu an malzemeler gemide yolda hallederiz slm

rescueteam' Alıntı:
bu arada serkan kardeşimin doğum gününü kutlarım allah ona ve sevdiklerine mutlu ve uzun yıllar yaşatması dileğiyle ;) ;)

sağol allah razı olsun.Allah herkese sevdikleri ile bir ömür geçirmeyi nasip etsin.
mdr' Alıntı:
Oooo Serkan bey dogum günün kutlu olsun...işin içinde pasta kesmek de vardı ama....neyse

teşekkür edrim.Yüz yüze tanıştığımızda keseriz pastamızı....selamlar....

Serkan doğum günün kutlu olsun, nice ailenle ve dostlarınla hayırlı uzun bir ömür tüketmeni dilerim

Serkan doğum günün kutlu olsun
Selam sakarya uzun bir zaman oldu umarım herkez iyidir.

sokrat gandiya' Alıntı:
Serkancım doğum günün kutlu olsun.
Teşekkür ederim Haldun Abicim,saygılar....

sinan54' Alıntı:
Serkan doğum günün kutlu olsun, nice ailenle ve dostlarınla hayırlı uzun bir ömür tüketmeni dilerim
Sağol Abi allah razı olsun...
tango' Alıntı:
Serkan doğum günün kutlu olsun

Teşekkür ederim,saygılar....

izmirden doğum günü çocuğuna sevgi ve saygılarla serkancım ailenle bir ömür boyu sağlıklı sıhhatli ve sevgi dolu nice yıllara ve bol off road lı yollara

salihy' Alıntı:
izmirden doğum günü çocuğuna sevgi ve saygılarla serkancım ailenle bir ömür boyu sağlıklı sıhhatli ve sevgi dolu nice yıllara ve bol off road lı yollara
Teşekkür ederim Salih Abi saygılar....
ANKARA' Alıntı:
Serkan doğum gününü kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
Çok Teşekkür ederim...
Ridvanc' Alıntı:
Doğum gününüz kutlu olsun . Nice yıllara inşallah .
Çok teşekkür ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR