Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,734

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Herkese günaydın,hayırlı işler iyi kazançlar......
Yağmura doyduk inşallah bu fırsatı değerlendirmişsinizdir.Çamurdan eğlence çıkarmışsınızdır....

Günaydın Sakarya Hayırlı İşler

serkan şen' Alıntı:
Herkese günaydın,hayırlı işler iyi kazançlar......
Yağmura doyduk inşallah bu fırsatı değerlendirmişsinizdir.Çamurdan eğlence çıkarmışsınızdır....

Serkan erkencisin, dersler nasıl iyi çalışıyormusun Allah yar ve yardımcın olsun

Herkese günaydın...BEn çamurun tadını çıkardım biraz yaylada gerçi bi ara traktör lazım olacaktı ama yırttık :D

sinan54' Alıntı:
dündar naber kayıpsın bu kadar kaybolma görüşelim

Sağol abi iyiyim sen nasılsın araban hayırlı olsun takip etmeye çalışıyorum ziyaretinize de geleceğim bi ara :smiley:

sinan54' Alıntı:
Günaydın Sakarya Hayırlı İşler

Serkan erkencisin, dersler nasıl iyi çalışıyormusun Allah yar ve yardımcın olsun

Bizde hayat erken başlıyor abi.Dersler her geçen gün daha iyi ye gidiyor...Belim tutuldu fena halde o olmasa daha da iyi olacağım ama idere ediyorum şimdilik.

HERKESE MERHABA UZUN ZAMANDAN BERİ SİTEYE GİRMİYORUM SAKARYALILAR TOPLANMAYA BAŞLAMIŞ HERKESE BOL ÇAMURLU GÜNLERRR

Selam herkese....

Nasılsınız?

son_kral_54' Alıntı:
dediysekte tık yok. siz beni sevmisiniz.bi el atan yok.eniyisimi ben sağlamından hacı murat alayım :((
hamdi abi sen dogru yolu buldun buna inan Suzukici olacaksın keyfine bakacaksın :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR