Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,465
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Gezilerimizde bir sınırlama yok,isteyen ailesi ile katılabilir.
Ben ,bebek olduğundan dolayı eşimi getiremiyorum,ama oğlum Okan(6 yaşında) benimle gelmek için sabırsızlanıyor...

Etiketler

Pazar günü anneler günü ..eşleriniz gelmiyorsa eğer çocukları getirerek onlara bir nefes aldıra bilirsiniz. ;D ;D ;D neden olmasın ;)

sehat izin kağgımı lazım öyleyse bi ara uğra 210 model izin kağıdı mevcut................ :D :D ;D ;D ;D

kardeş serhatın izin kağıdına ihtiyacı yokmuş, eşi bahar kardeşim ne zaman isterse gider ben eşimi bunaltmam dedi

ha bu arada sen hiç hanımsız gezmiyon ne iş

ha buarada nıssancılar pazar görüşeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim keremaliye otobüs kaldırıyorum ::smiley: ::smiley: ::smiley:

9 Mayıs Pazar günü Hendek Çamlıca Keremali Zirvesi gezisi:

Adapazarı Hareket:Saat 9:30'da
Ahmet Öztürk'ün İş yeri
Adres: D100 Yanyol(Uluyol Caddesi)No:113 Erenler
Akaryakıt İstasyonu ve Lassa Bayii

Hendek Hareket:10:30'da
Doğa Şarküteri Önü Hendek Devlet Hastanesi yanı

Yol Durumu:
Adapazarı Hendek :D100 Karayolu 35 km bölünmüş asfalt yol
Hendek-Çamlıca :12 km Asfalt yol
Çamlıca-Keremali gölü(1.Hedef):18 km Toprak Çamur olduğu tahmin ediliyor.
Keremali Gölü-Zirve(2.Hedef) :3 km Toprak ve Çamur olduğu tahmin ediliyor.
Toplam:68 Km
3.Hedef yol buluınması halinde Yeniyayla- Dırımdırım-Kındıra-Turnalık-Çiğdem ve Dikmen Yaylaları
Toplam 27 km Yoprak ve Çamur olduğu tahmin ediliyor.
Dikmen-Hendek:Asfalt yol 20 km
Hendek Adapazarı:Asfalt yol :35 km

Genel Toplamda 180 km yi bulacak bu gezide;

MT LASTİK zorunludur.Çekme halatı ve u kilit mutlaka her araçta olmalıdır.Depolar tam dolu olmalıdır.
Arabası müsayit olanlar;kazma,kürek ve balta bulundururlarsa iyi olur.Yiyecek içecek pratik olacak şekilde düşünülürse iyi olur,Tahminen öğle saatlerinde göl çevresinde olacağız yemek molası göl kenarında olabilir.Genel Konvoy kurallarına uyacağız ve her türlü tehlikeden bireysel ve toplu olarak uzak kalmaya çalışarak konvoyu tehlikeye atmaktan kaçınacağız.Şimdilik Benim aklımam gelenler bunlar ilave edilecek birşeyler varsa hepimiz katkı sağlayalım.

ben serkanım gezi ilgili bilgileri tekrar buraya taşıdım. fikir babından geziye katılacak arkadaşların hangi buluşma noktasına geleceğini belirtirse bizde ona göre bekleriz.

1.Buluşma Noktası:Erenler/Sakarya--------------------------------------- Hareket Saati: 9:30

40 44'.19.30'' K
30 23'.51.90'' D

2.Buluşma Noktası:Hendek/Sakarya-------------------------------------- Hareket Saati:10:30

40 47'.41.91'' K
30 44'.40.03'' D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR