Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,930
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

herkes pajerocu olamaz...............çünkü okadar pajero yok. ;D . suziki bol , suziki yeter sevenlere... ;D

Etiketler

Herkese iyi pazarlar
Ben bu sitede fazala yazı yazmamıştım ama yazıları takip ediyorum.
2001 model vitaram ile yapacagınız gezilerden haberim olursa katılmak
isterim.
Bol camurlu pazarlar.

Selam Sakarya kimbilir nerelerde çamurla boğuşuyorsunuz.bu sessizlik arazide olduğunuza işaret ediyor :D
senkuter' Alıntı:
Herkese iyi pazarlar
Ben bu sitede fazala yazı yazmamıştım ama yazıları takip ediyorum.
2001 model vitaram ile yapacagınız gezilerden haberim olursa katılmak
isterim.
Bol camurlu pazarlar.
senkuter aramıza hoşgeldin.burdan takip edebilirsin sohbetleri ve etkinliklerimizi.aramıza bir suzikici daha katıldı galiba :smiley:

benim açımdan normaldi.dün oraya kamp kuranlar vardı,onlar açısından daha harika olmuştur.güzeldi.umduğum kalabalık olmasada güzelbi gündü.off road yapan üçbeş araç renk kattı.

Herkese hayırlı işler...

Hakan hafta sonunun detaylarını fotoğraflar eşliğinde bekliyoruz...Kirpiyanı yaylası merak ettiğim bir yaylaydı gidemedik bari fotolarla idare edelim... ;D ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Herkese hayırlı işler...

Hakan hafta sonunun detaylarını fotoğraflar eşliğinde bekliyoruz...Kirpiyanı yaylası merak ettiğim bir yaylaydı gidemedik bari fotolarla idare edelim... ;D ;D ;D
Yakın zamanda gideriz abi fotolarıda kısa zamanda yüklemeğe çalışacam işlerden fırsat ulabilirsem

Selam Herkese .Hayırlı işler bol kazançlar.Anlaşılan bu haftasonuda biyerlere gidildi.Fotoları bekliyoruz. ;)

sinan54' Alıntı:
Sakaryam hayırlı işler hayırlı kazançlar

selam arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz

Sinan Abi bakalım bu sefer gelebilecekmiyiz sizin oraya ;D ;D ;D

Pazartesi gidiliyor deniyor,çarşamba perşembe iş değişiyor ;D ;D ;D

Bu gün pazartesi ;D ;D ;D

serkan, sizin binanın çevresinde ne kadar moloz, kum ve ne kadar inşaat artığı varsa topladıla,temizlediler şimdi ön tarafta çalışıyorlar
artık inanabilirsin işleri kalmadı gibi gözüküyor

Ve yine mesai saati gelir.sizde mesaileri bitirmek üzeresiniz.kendinize iyi bakın.. ben biraz çalışayım vitara parası lazım :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR