Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,947

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

sinan54' Alıntı:
Günaydın Sakaryam Hayırlı İşler, Bol kazançlar....
Günaydın hamdi bey bu aralar sesinşz çıkmıyor ;D ;D ;D ;D BMV den mi kaynaklanıyor
yok abicim bmw'nin günahını alma 3000 motor oda gürlüyo mübarek.ee hangisi dersen shoreke derim tabii

Herkese iyi hafta sonları ...

Ben Hendek'teyim..yolu düşen olursa beklerim.

Etkinik yapacaklardan bol bol fotoğraf bekliyoruz....

beyler sogucagın durumu nedır ufak arac cıkarmı?
yayla gırısındekı duzlukdekı 2 camur havuzu dusunduruyor benı
gerçı sucular taratmıs olabılır dıye dusunuyorum? guncel bılgı varmı

RedlinE' Alıntı:
beyler sogucagın durumu nedır ufak arac cıkarmı?
yayla gırısındekı duzlukdekı 2 camur havuzu dusunduruyor benı
gerçı sucular taratmıs olabılır dıye dusunuyorum? guncel bılgı varmı

Hiç bir problem yok çok rahat çıkabilirsiniz.Selamlar...

saol abi iyiyim işler yogundu bu ara.pek giremedim nete. neler yaptınız varmı program falan.burası çok sessiz bugün.herkes biyerlere kaçtı sanırım :smiley:

selam sakarya herkez çamurlamı uğraşıyor ne oluyor kımseler yok artık pazarımı pazartesiyimi beklicez iki muhabbet için . :-[ ::smiley: ::smiley: ::smiley: :p :-\ :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Baran 54' Alıntı:
selam sakarya herkez çamurlamı uğraşıyor ne oluyor kımseler yok artık pazarımı pazartesiyimi beklicez iki muhabbet için . :-[ ::smiley: ::smiley: ::smiley: :p :-\ :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Biz hep buradayız...bekleriz efendim ;) :D :D

serkan şen' Alıntı:
Biz hep buradayız...bekleriz efendim ;) :D :D
serkan abi geldim bulamadım sende çamura dalmaya kaçtın galiba e bende çıkayım bakim bana göre birşey bulabilecekmiyim. ;) :D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR