hakan5408
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Herkeze selamlar iyiçaışmalar
Herkeze selamlar iyiçaışmalar
yok abicim bmw'nin günahını alma 3000 motor oda gürlüyo mübarek.ee hangisi dersen shoreke derim tabiisinan54' Alıntı:Günaydın Sakaryam Hayırlı İşler, Bol kazançlar....
Günaydın hamdi bey bu aralar sesinşz çıkmıyor ;D ;D ;D ;D BMV den mi kaynaklanıyor
RedlinE' Alıntı:beyler sogucagın durumu nedır ufak arac cıkarmı?
yayla gırısındekı duzlukdekı 2 camur havuzu dusunduruyor benı
gerçı sucular taratmıs olabılır dıye dusunuyorum? guncel bılgı varmı
Baran 54' Alıntı:selam sakarya herkez çamurlamı uğraşıyor ne oluyor kımseler yok artık pazarımı pazartesiyimi beklicez iki muhabbet için . :-[ : : : :-\ :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
serkan abi geldim bulamadım sende çamura dalmaya kaçtın galiba e bende çıkayım bakim bana göre birşey bulabilecekmiyim. ;Dserkan şen' Alıntı:Biz hep buradayız...bekleriz efendim
geldim sinan abi.....sinan54' Alıntı:ayda yolda bir gece takılalım dedik kimse yok ;D ;D ;D ;D
kankam nasılsın? varmıdır bir yaramazlık ?Baran 54' Alıntı:selam sakarya herkez çamurlamı uğraşıyor ne oluyor kımseler yok artık pazarımı pazartesiyimi beklicez iki muhabbet için