serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 10 Mar 2010 #3,281 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan Abi bu resmi avatar yapmalısın.Herkesin harcı değildir,arazide porselen fincanda Türk kahvesi içip keyif yapmak...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan Abi bu resmi avatar yapmalısın.Herkesin harcı değildir,arazide porselen fincanda Türk kahvesi içip keyif yapmak...
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 10 Mar 2010 #3,282 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya.... Herkese hayırlı işler dilerim....
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 10 Mar 2010 #3,283 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Sinan Abi bu resmi avatar yapmalısın.Herkesin harcı değildir,arazide porselen fincanda Türk kahvesi içip keyif yapmak... Genişletmek için tıkla ... bencede
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Sinan Abi bu resmi avatar yapmalısın.Herkesin harcı değildir,arazide porselen fincanda Türk kahvesi içip keyif yapmak... Genişletmek için tıkla ... bencede
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 10 Mar 2010 #3,284 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi anca işlerimi düzenleye bildim, serkan bu gün öğleden sonra çaya bekliyorum seni
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi anca işlerimi düzenleye bildim, serkan bu gün öğleden sonra çaya bekliyorum seni
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 10 Mar 2010 #3,285 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tamam sizimi kıracam be hemen derhal istediğiniz resmi avatar yapıyorum
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tamam sizimi kıracam be hemen derhal istediğiniz resmi avatar yapıyorum
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 10 Mar 2010 #3,286 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: tamam sizimi kıracam be hemen derhal istediğiniz resmi avatar yapıyorum Genişletmek için tıkla ... yakışır..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: tamam sizimi kıracam be hemen derhal istediğiniz resmi avatar yapıyorum Genişletmek için tıkla ... yakışır..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 10 Mar 2010 #3,287 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İşleri ayarlaya bilirsem yanındayım abi, kaçmak hiçte fena olmaz... ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İşleri ayarlaya bilirsem yanındayım abi, kaçmak hiçte fena olmaz... ;D ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 10 Mar 2010 #3,288 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Oy birliğiyle Sinan Abinin avatarına karar verilmiştir.Vatana millete Sakarya ya hayırlı olsun... ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Oy birliğiyle Sinan Abinin avatarına karar verilmiştir.Vatana millete Sakarya ya hayırlı olsun... ;D ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 10 Mar 2010 #3,289 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Oy birliğiyle Sinan Abinin avatarına karar verilmiştir.Vatana millete Sakarya ya hayırlı olsun... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bugün öğlende çayda kutlarsınız
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Oy birliğiyle Sinan Abinin avatarına karar verilmiştir.Vatana millete Sakarya ya hayırlı olsun... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bugün öğlende çayda kutlarsınız
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 10 Mar 2010 #3,290 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi tamam mı millet
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 10 Mar 2010 #3,291 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İşte bu abi...Soğucak hatırası..gayet güzel oldu...
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 10 Mar 2010 #3,292 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: tamam mı millet Genişletmek için tıkla ... süper abi.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: tamam mı millet Genişletmek için tıkla ... süper abi.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 10 Mar 2010 #3,293 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yanlız arkamda beton yapı, bunu tamamen doğa ile iç içe olarak bu fotoğraf tekrar çekilmesi lazım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yanlız arkamda beton yapı, bunu tamamen doğa ile iç içe olarak bu fotoğraf tekrar çekilmesi lazım
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 10 Mar 2010 #3,294 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abi bu işi bilenler onu hallederler..Fatih bi el at arka fona güzel bir doğa resmi..Avatarı yenileyelim Sinan Abinin betondan kurtaralım...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abi bu işi bilenler onu hallederler..Fatih bi el at arka fona güzel bir doğa resmi..Avatarı yenileyelim Sinan Abinin betondan kurtaralım...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 10 Mar 2010 #3,295 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yoooook orjinalciyim ben bircanı kandıracaz hem kahve yapacak ki süper bir kahvedi hemde o çekecek ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yoooook orjinalciyim ben bircanı kandıracaz hem kahve yapacak ki süper bir kahvedi hemde o çekecek ;D ;D ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 10 Mar 2010 #3,296 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi