sinan54
Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına ....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
günaydın sakarya hayırlı mesailer, hayırlı kazançlar
günaydın sakarya hayırlı mesailer, hayırlı kazançlar
hakan5408' Alıntı:Selam sakaryamın güzel insanları herkeze iyi çalışmalar
Baran 54' Alıntı:selamın aleyküm sakarya herkze hayırlı işler dükyana gitmeden bi bakim dedim siteye
hakan hayırdır ne oldu dağ keçisine .
Abi bitmiş olması lazım arıyacaklarsinan54' Alıntı:hoş geldin hakan toparladınmı arabayı, parça geldimi
abisormasenin gezileri izlerken saatı 02 yapmışız yattım sonra yeni kalktım dukyanagitmmeden bakim dedim artık geceleri kimseler yok . :-\ :-\sinan54' Alıntı:vay gece kuşu hakan ne iş gündüz vakti düşmüşsün
Adaş bu sıralar tamirci azizliğine uğruyoruz ön sağ poryayı kırdımda omumlan uğraşıyorum sen nasılsınBaran 54' Alıntı:selamın aleyküm sakarya herkze hayırlı işler dükyana gitmeden bi bakim dedim siteye
hakan hayırdır ne oldu dağ keçisine .
adaş kıran tepede kırdınız galiba butun arabaları. iyi adaş hep aynı uğraşıyoruz.hakan5408' Alıntı:Abi bitmiş olması lazım arıyacaklar
Aks somunu gevşemiş bundan dolayı poryaya yüklendi ve kırdı napalım allah beterinden saklasınBaran 54' Alıntı:adaş kıran tepede kırdınız galiba butun arabaları. iyi adaş hep aynı uğraşıyoruz.
aynen abi de bazen telefon açıp acil çağırıyolar pantolonu bile asansörde giydiğim oluyor . ;Dsinan54' Alıntı:demekki hakan ne yapıyoruz dükkana gitmeden önce siteye selam veriyoruz ;D ;D
adaş ozaman her araziden sonra vidalara bakmak lazım galiba baksana sana ve serkan abıye olanlara . bugun arabayı lıfttemi kaldısam ne. : :hakan5408' Alıntı:Aks somunu gevşemiş bundan dolayı poryaya yüklendi ve kırdı napalım allah beterinden saklasın
siz zaten yapışık ikizgibisiniz kırmazsan şaşardım adaşım niye kıramıyo diye. ;D ;D ;D ;Dhakan5408' Alıntı:cumartesi serkan abinin aracı kırdığı noktada kıskandım bende kırdım arabayı hemde aynı tekerden