hakan5408
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Sağol abi hepimizinsinan54' Alıntı:allah yadımcın olsun kardeş
Sağol abi hepimizinsinan54' Alıntı:allah yadımcın olsun kardeş
dundaralp' Alıntı:Abilerim kardeşlerim bi gezi yapalım sultanpınara bizim yaylalara çıkalım kar yağdı gerçi yollar nasıl bilemem...
ah sinan abi sorma yagmur yagdıkca içim gidiyor ama çaresiz mesaiye devam...tüp takılıyor yarından öncede işi bitmez..kaldık boynu büküksinan54' Alıntı:hızlı offroadçu nerdesin ya... artık dedim bu işi gücü bıraktı dağlarda ;D ;D
dundaralp' Alıntı:Abi geçen hafta taksi ile çıkmışlar da şimdi ne olur bilemem dayanamıyorum gitmek istiyorum... neyse ben bi derse gider
Abi elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorumsinan54' Alıntı:hakan bu gn çok aktifsin MAŞALLAH devamını bekleriz
hakan5408' Alıntı:Abi elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorumHem kendim hemde arkadaşları bilgilendirmek adına
valla güzel oluyo bilgilenmekte insanında kanı donuyo bi taraftan..serkan beyin kanaması der sen arac shaftı dağıttı dersin ne olacak bizim halimizhakan5408' Alıntı:Abi elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorumHem kendim hemde arkadaşları bilgilendirmek adına
Abla aynı kaşıntı bendede başladı bunu için bir ilaç yazarmısın sayın doktorumbircanefe' Alıntı:herkese kolay gelsin...çamur kaşıntısı bendede başladıda oğlan tüpçüde su yarısın olacagı etbada önceden gidip bi baksak mı ne
bircanefe' Alıntı:valla güzel oluyo bilgilenmekte insanında kanı donuyo bi taraftan..serkan beyin kanaması der sen arac shaftı dağıttı dersin ne olacak bizim halimiz