Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,702

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
Arkadaşlar aracım düşündüğüm şekli aldı...

Herzaman yanımda olarak fikir vererek yönlendiren Sinan Abiye...

Arabamı yükselterek beni heveslendiren Şemsi abiye...

Lastik konusunda yardımcı olan Ahmet Öztürk abiye teşekkür ederim....

he serkan inşallah bir kar yağarda muhteşem lastiklerini bir denersin karda berbat aynı golü bende yedim ben zincirle çıktığım yere adamlar kar tipi lastikle çıkıyor kafayı yedim...ama çamuru daha sağlam denemedim bakalım ne yapacak

mola sati kısıtlı çay sigara bitiyor malesef bir bakıp kaçmak zorunda kalıyorum.yazılanları okumadığımı zannetmeyin sakın .Serkan hayırlı olsun araç koç gibi olmuş bol çamurlu günlerde kullan.Hakan bey tanışmasakda aramıza hoş geldiniz.önce fotoğtaf çekmek için katılınıyor sonra bir dörtçeker alınıp devam ediliyor bizzde.

tango' Alıntı:
mola sati kısıtlı çay sigara bitiyor malesef bir bakıp kaçmak zorunda kalıyorum.yazılanları okumadığımı zannetmeyin sakın .Serkan hayırlı olsun araç koç gibi olmuş bol çamurlu günlerde kullan.Hakan bey tanışmasakda aramıza hoş geldiniz.önce fotoğtaf çekmek için katılınıyor sonra bir dörtçeker alınıp devam ediliyor bizzde.
:D :D :D :Dbencede

tango' Alıntı:

zaten hakan'da fotoğraf makinasının yanına bir dört çeker almayı düşünüyor. oda damardan aldı tanju, artık o oldu ağaçtan düşme vakti geldi... ;D

Herkese selam....

Bahar yüzünü iyiden iyiye göstermeye başladı...

Dışarıda hava nefis..zor duruyorum iş yerinde bi bıraksalar soluğu nerede alacağım belli değil ;D

Fırsatı olanlar bu güzel günü içeri tıkılı kalıp heba etmeyin... ;) ben iş arası ancak bahçeye çıkıp soluklanıyorum.Manzaramı sakın sormayın acayip berbat ;bilenler vardır belki odam şehrin mezarlığına bakıyor...tek tesellisi ağaçlık olması... :D :D

tabi serkan bir izin verseler lastiklar araç tamam doğru en kötü ihtimalle serdivan kırantepeye çamurlu boğuşmaya dimi ;D ;D
çok beklersin vermezler izin ;D ;D ;D
sakın kendini kandırma ;D ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Herkese selam....

Dışarıda hava nefis..zor duruyorum iş yerinde bi bıraksalar soluğu nerede alacağım belli değil ;D

Fırsatı olanlar bu güzel günü içeri tıkılı kalıp heba etmeyin... ;) ben iş arası ancak bahçeye çıkıp soluklanıyorum.Manzaramı sakın sormayın acayip berbat ;bilenler vardır belki odam şehrin mezarlığına bakıyor...tek tesellisi ağaçlık olması... :D :D

Serkan bendeki lastiklerin kullanılmayı bekliyo ;)

sinan54' Alıntı:
tabi serkan bir izin verseler lastiklar araç tamam doğru en kötü ihtimalle serdivan kırantepeye çamurlu boğuşmaya dimi ;D ;D
çok beklersin vermezler izin ;D ;D ;D
sakın kendini kandırma ;D ;D ;D

Abi Kırantepe değil aklıma gelen ;D Sakarya nehri kenarı Taşlık taki saha akşam eve giderken bi uğrasam mı diye düşünmüyor değilim hani ;D ;D ;D

Haldun Abi Teşekkür ederim.Biliyorsun benim cantlar 16'' di.Dün Sinan Abiyle çıktık,Ahmet Abiniden Federal MT aldık...Daha deneme fırsatımız olmadı ama her halde Cumartesi günü İzmitte bi işim var,vakitli dönebilirsem Hendek dağlarında ciddi bir deneme yapabilirim...Pazara ise allah kerim... ;)

serkan şen' Alıntı:
Herkese selam....

Sorma serkan abi hafta sonu okadar aksiyondan sonra bu havada bir yere çakılıp kalmak adama sıkıntı veriyor

serkan şen' Alıntı:
Haldun Abi Teşekkür ederim.Biliyorsun benim cantlar 16'' di.Dün Sinan Abiyle çıktık,Ahmet Abiniden Federal MT aldık...Daha deneme fırsatımız olmadı ama her halde Cumartesi günü İzmitte bi işim var,vakitli dönebilirsem Hendek dağlarında ciddi bir deneme yapabilirim...Pazara ise allah kerim... ;)
hala 15'' jant'a dönmedinmi? lastik bulmak her zaman kolay olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri