sinan54
Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına ....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
evet serkan allah dert keder vermesin
evet serkan allah dert keder vermesin
hop hop hp ben gorevimiş yapıyorum ya gece kurdu olarak ama ya fatih kankam var yada kimse yok bakim bu mesajdan sonra pc 1 saat daha açık olucak gelen olucakmı.serkan şen' Alıntı:Herkes yine sessizdi bugün....
Müdavimler kayıpta... ???
Gece kurtları bile gözükmüyorlar eskisi gibi.... :-\
Hayırdır,yeni heyecan mı lazım yoksa...
Kalmadımı hiç muhabbetimiz?
vayy gece kurdu geldi hee hoşgeldin..Baran 54' Alıntı:hop hop hp ben gorevimiş yapıyorum ya gece kurdu olarak ama ya fatih kankam var yada kimse yok bakim bu mesajdan sonra pc 1 saat daha açık olucak gelen olucakmı.
sakaryadan. : ???
hakan abi bu topicin canlanması lazım.sosder yarışlarından sonra bi plan yapalımserkan şen' Alıntı:Hakanım ben geldim ama fazla kalamayacağım.Bizim bebe canıma okudu..kaçamadım bi türlü..
Malum erken kalkıyoruz...çok geçe kalamıyorum.Şimdilik müsade..
serkan abi hoş geldin bak sen dalgana yatmak dinlenmek lazım sana bebek işi zor iş abi. ;Dserkan şen' Alıntı:Hakanım ben geldim ama fazla kalamayacağım.Bizim bebe canıma okudu..kaçamadım bi türlü..
Malum erken kalkıyoruz...çok geçe kalamıyorum.Şimdilik müsade..
kanka topk canlanır canlanırda şu çocuklar iç işleri bakanı bi rahat bıraksa.fatih81_81' Alıntı:vayy gece kurdu geldi hee hoşgeldin..
Baran 54' Alıntı:kanka topk canlanır canlanırda şu çocuklar iç işleri bakanı bi rahat bıraksa.
kanka serkan abi izini aldı topukladı 2 muhabbet edemedik yav bizim gececilere ne oldu ses seda yok . bizdemi gunduze duşsek kanka . ;Dfatih81_81' Alıntı:hakan abi bu topicin canlanması lazım.sosder yarışlarından sonra bi plan yapalım
kanka benim gündüze geçme imkanım yok.artık hep gündüz işteyim.işyerindeki pc de her siteye girmiyor.haber sitelerine giriyor sadece. lada işi yattı.satılmış araç.o fiyata durmaz zaten.çok güzel görünüyoduBaran 54' Alıntı:kanka serkan abi izini aldı topukladı 2 muhabbet edemedik yav bizim gececilere ne oldu ses seda yok . bizdemi gunduze duşsek kanka . ;D
sıkma canını be kanka daha iyisi olur ihşallah ama üzülmedim değil kacırdığımıza neyse kanka bnım soğuklar bitti 2 tane kapıp gelıcem bufeden gelince devam ederiz kaçma biryere.fatih81_81' Alıntı:kanka benim gündüze geçme imkanım yok.artık hep gündüz işteyim.işyerindeki pc de her siteye girmiyor.haber sitelerine giriyor sadece. lada işi yattı.satılmış araç.o fiyata durmaz zaten.çok güzel görünüyodu
acelem yok zaten parada yok krediylede sıkıntı çok oluyo.biraz durumlar düzelsin bakalım.bende müsade isteyecektim amaBaran 54' Alıntı:sıkma canını be kanka daha iyisi olur ihşallah ama üzülmedim değil kacırdığımıza neyse kanka bnım soğuklar bitti 2 tane kapıp gelıcem bufeden gelince devam ederiz kaçma biryere.
kanka tamam sen takıl kafana gore tutmayım bende cıkayım ozaman hadi goruşuruz kanka .fatih81_81' Alıntı:acelem yok zaten parada yok krediylede sıkıntı çok oluyo.biraz durumlar düzelsin bakalım.bende müsade isteyecektim ama
sabah erken kalkıyorum.kusura bakma sohbet etmek isterdim ama.geç saatlere kalınca işyerinde uyku bastırıyorBaran 54' Alıntı:kanka tamam sen takıl kafana gore tutmayım bende cıkayım ozaman hadi goruşuruz kanka .
ne kusurası kanka iyi geceler allah rahatlık versin . ;Dfatih81_81' Alıntı:sabah erken kalkıyorum.kusura bakma sohbet etmek isterdim ama.geç saatlere kalınca işyerinde uyku bastırıyor