Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,853
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

fatih81_81' Alıntı:
bugün yasinle sinemaya gittik ejder kapanını izledik güzelmiş.kenan imirzalıoglu nun filmi.kabadayı filmindede film sonunda ölmüştü
oh oh siz sinemaya gıdın bız bılgısayardan adletmi bu . kanka neyse bizde sanayıde karakaçanla uğraştık bugun hava guzeldi. ;) :D

Etiketler

pc deki masaüstü :D

Adsız.jpg

fatih81_81' Alıntı:
port bagajı vermiyo konuşmuştum bugün :(
olsun kanka olsun sen aracı al o fiyata 2 el bırsuru bagaj var sahıbındende. ;) :D ;D :mad: ben kaçar yarın görüşürüz kanka . rüyana girer lada şimdi senin . :D ;D
ama yan dodiklerle super duruyor inan en beğendiğim şekli ladanın.acele et kaçmasın.

selam abiler,

bende aranıza yeni katıldım, 2001 freelander TD4 sahibiyim, aracın bakımı için yardıma ihtiyacım var. adapazarında bu aractan anlayan yok sanırım?

sehzata' Alıntı:
selam abiler,

bende aranıza yeni katıldım, 2001 freelander TD4 sahibiyim, aracın bakımı için yardıma ihtiyacım var. adapazarında bu aractan anlayan yok sanırım?
aramıza hoşgeldin.freelander süper bir araç geçenlerde binme imkanım oldu.profil resmimdeki araca.adeta kar makinası gibiydi :smiley:

sehzata' Alıntı:
selam abiler,

aramıza hoş geldin.özelden mesaj attım yardımı olur diye düşünüyorum.

abi bu haftasonu hiçkimse yoktu.sitede in cin top oynadı.baran54 le muhabbet ediyoz arada.bi tuhaflık var bu işte ama ??? ::smiley: ??? ::smiley: :(

Yarın herkes çıkar piyasaya ne yaptılar ne ettiler öğreniriz.Ben misafirim olduğundan evdeydim bu pazar..Tam da havasıydı bu gün güzel yağmur yağdı peşinden güneş.

Napalım önümüzdeki maçlara bakaccağız artık... ;D ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Yarın herkes çıkar piyasaya ne yaptılar ne ettiler öğreniriz.Ben misafirim olduğundan evdeydim bu pazar..Tam da havasıydı bu gün güzel yağmur yağdı peşinden güneş.

Napalım önümüzdeki maçlara bakaccağız artık... ;D ;D ;D
sabah dökülür herkes :D :D evet bu sabah güzel yagdı.burda dolu yagdı.bende pek evden çıkmadım.yasinle sinema keyfi yaptık okdadar :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR