hakan5408
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
birisi paramı dedi
ağzım sulandı. BE
birisi paramı dedi
abi ben vardım yanlız senin mesajı gormeden çıkmışım baktım kimse yoktu canım sıkıldı evde çıktım dışarı bi tuzla rakı balık yapim dedim tuzlaya bi gittim benim mekanda dizi çekiliyo unutulmaz dizisi harun melda selda derken ben daldım içeri mecbur alcaklar beni devamlı mudaviniyim oranın sorra soyledim kraça istavrit salata 35 tekirdağ iyi olup gelicektim tam terslik 1 araç chek engine diyo çalışmıyo uğraş 25 dakika çalıştı terslik 2 tuzla cıkışı genel uygulama var. çevirmeye girmemek için ver elini dağ tepe. uğraş 40 dakika terslık 3 dağtepe gezdik diye benzin bitiyodu yusuf yusufla beraber sorunu çözduk . ;D terslik 4 eve geldim park yeri kalmamış araç 2 sokak ötede .inan ayıldım rakıdan kraçeden eser kalmadı. ve terslık 5 eve geldik yemek yemedik diye hanımdan fuul fırça en kötüsü buydu. artık siteyi terkedip dışarı cıkasım yok ya .serkan şen' Alıntı:Şu saatte kimseler yok..
Ben,Johnnie Walker ve Hakan ...demek gerisi yalan....
nerdesiniz...???????????????
yanlızsın sitede serkan bey yokmu sinan abiler falan..serkan şen' Alıntı:Abi imrendim valla...
Batmakla karizma çizilmez abi,hayatımıza tecrübe katar.. ;D
Resimler harika eline sağlık...
evet serkan bir tecrübe daha işte öğrendik ön vincin tabla ve ayak kalınlığı 10 mm olacakmış söktüm vinci ve tablasını yeniden inşa ediyorum ve halat her sene yenilenecekmiş bunuda öğrendikserkan şen' Alıntı:Abi imrendim valla...
Batmakla karizma çizilmez abi,hayatımıza tecrübe katar.. ;D
Resimler harika eline sağlık...
şener kardeş zaten ilk önce yolu buldum deyip devam ettim de battım çekildiğim yer ikinci batış oradada bir kardeşim geçti dreksiyona o oturttu hamidoyusenerozkay' Alıntı:abicim kusura bakma ama sen kaşınmışsın,araç hemen yolun kenarında gözüküyo resimlerde.düz yol varken başka girecek yer bulamadınmı.