Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,631

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
Şu saatte kimseler yok..

Ben,Johnnie Walker ve Hakan ...demek gerisi yalan.... ;)

nerdesiniz...???????????????
abi ben vardım yanlız senin mesajı gormeden çıkmışım baktım kimse yoktu canım sıkıldı evde çıktım dışarı bi tuzla rakı balık yapim dedim tuzlaya bi gittim benim mekanda dizi çekiliyo unutulmaz dizisi harun melda selda derken ben daldım içeri mecbur alcaklar beni devamlı mudaviniyim oranın sorra soyledim kraça istavrit salata 35 tekirdağ iyi olup gelicektim tam terslik 1 araç chek engine diyo çalışmıyo uğraş 25 dakika çalıştı terslik 2 tuzla cıkışı genel uygulama var. çevirmeye girmemek için ver elini dağ tepe. uğraş 40 dakika terslık 3 dağtepe gezdik diye benzin bitiyodu yusuf yusufla beraber sorunu çözduk . ;D terslik 4 eve geldim park yeri kalmamış araç 2 sokak ötede .inan ayıldım rakıdan kraçeden eser kalmadı. ve terslık 5 eve geldik yemek yemedik diye hanımdan fuul fırça en kötüsü buydu. artık siteyi terkedip dışarı cıkasım yok ya . ;) :D ;D
ama ama jon walker veya jek denıls olursa hiç bişi düşünmem atarım kendimi dışarı.herkezin haberi olsun. ;) :D ;D :mad: :smiley: ;) :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

selam arkadaşlar
herkez uykuda galiba bende dün öğleden sonra yaptığım kuzu yayla gezisinden resimleri inceden yüklüyorum ama karizmayı çizdirdik, zincirli battık benim hamido tam olarak oturdu iki lastik boşa çıktı vinç halatı koptu vincin halatını janta sardım lastiği ırgat yaparak aracı ilk gömüldüğü yerden çıkardım ama dreksiyona sevdiğim bir arkadaşım geçti ben dönecem diye 2 nciye hamidoyu bir batırdı ki sormayın allahtan sisli vadinin sahibi olan arkadaşımız oralardaymış telefon ettik geldi tuttu aldı bizi dışarıya tabi bizim karizma alçak sürünmede karla beraber ufak ufak dağıldı ama ortalık bembeyaz olduğu için fazla göze çarpmadı.. bu arada sisli vadinin sucuk ekmeğini harekeze tavsiye ederim sarışın uzun boylu kafasında yuvarlak başlık olan arkadaş oranın sahibidir.. çıkan arkadaşların telefonunu almasında fayda var ve tanışın çok iyi bir arkadaştır...bu arada resimler geliyor....

resimler var biraz

PICT0811.jpg

PICT0815.jpg

PICT0818.jpg

PICT0817.jpg

PICT0823.jpg

arkadaşlar soğukları görmeyin onlar konu mankeni biz kullanmayız ha orda bulduk şişeleri resime görsellik katmasıiçin koyduk dermişimmmm.
ve karizmanın alçak sürünmeye geçtiği nokta

PICT0832.jpg

PICT0833.jpg

PICT0838.jpg

PICT0840.jpg

PICT0841.jpg

serkan şen' Alıntı:
Abi imrendim valla...

Batmakla karizma çizilmez abi,hayatımıza tecrübe katar.. ;D

Resimler harika eline sağlık...
evet serkan bir tecrübe daha işte öğrendik ön vincin tabla ve ayak kalınlığı 10 mm olacakmış söktüm vinci ve tablasını yeniden inşa ediyorum ve halat her sene yenilenecekmiş bunuda öğrendik

abicim kusura bakma ama sen kaşınmışsın,araç hemen yolun kenarında gözüküyo resimlerde.düz yol varken başka girecek yer bulamadınmı.

evet bizde çalışıyoruz gezmek ve çalışmak birbirine girmiş vaziyette ama ben memnunum

senerozkay' Alıntı:
abicim kusura bakma ama sen kaşınmışsın,araç hemen yolun kenarında gözüküyo resimlerde.düz yol varken başka girecek yer bulamadınmı.
şener kardeş zaten ilk önce yolu buldum deyip devam ettim de battım çekildiğim yer ikinci batış oradada bir kardeşim geçti dreksiyona o oturttu hamidoyu

abi arasaydın gelirdim, zevkle alırdım aracını oradan sonradanda foto ları yayınlardım :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Geri