Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 693,358
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

senerozkay' Alıntı:
arkadaşlar herkeze selamlar.öncedende belirttiğim gibi ben sabah yolaçıkıyorum bileciğe gidecem,dönüş saatim programa uyarsa mutlaka yanınızda olacam.
çarşamba günü bu konuyu kulüpte gündeme getirdim birazdaha erken program yapılabilsedi katılım birazdaha fazla olabilirdi.
anlaşıldı şener senide aramızda görmek isteriz tabiiki bekleriz.

Etiketler

yarın gezi oluyor kımseler yok burda bir birinize küsmediniz ihşallahbak :'( sonra

Ben burdayım :D Ben gezi oluyor diye biliyorum olmazsada tek başıma bekler bekler dönerim :D

dundaralp' Alıntı:
Ben burdayım :D Ben gezi oluyor diye biliyorum olmazsada tek başıma bekler bekler dönerim :D
hakan adaşım beni ceptenaradı gezi olcakmış ben sağlık nedeniyle katılamıyorum ama sizin cok eğleneceğinize eminim.gelemiyorum diye üzgünüm :'(

Baran 54' Alıntı:
hakan adaşım beni ceptenaradı gezi olcakmış ben sağlık nedeniyle katılamıyorum ama sizin cok eğleneceğinize eminim.gelemiyorum diye üzgünüm :'(

Geçmiş olsun, bir daha ki geziye katılırsınız inşallah..Benim de aracım arızalı olduğundan birinin arabasında kendime yer bulacağım..Tanışmak önemli zaten bu gezide diğer geziler daha da eğlencli olur sizlerin katılımıyla...

aynen orda olucağım zaten diğer gezilerde kısmetse ama sanalda bile topraklarımla yazışmak tanışmak cok güzel ;Dama şimdilik . hepinizi tanımak isterim ama kısmet işte.
birde resimdeki araç sizinkimi ve ozellığinden bağsedermisiniz biraz.

arkadaşlar günaydın yanınızda olmayı çok istememe rağmen iş yerinde bulunmama gerektiğinden gelemiyorum bol sohbetler ve eğlenceler d,lerim

27.12.2009 pazar günü gerçekleştirdiğimiz tanışma gezisi, zevkli ve harika geçti. katılan bütün arkadaşlara teşekkrü ederim. katılamayan arkadaşlar üzülmesin bunun devamı olcak.

herkese selam,
arkadaşlar serdivan kırantepede diğer fotoğraf çeken arkadaşlarda paylaşsınki heyeceanımız devam etsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR