Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,152

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Teşekkür ederim abi bi ihtiyaç olursa hemen ararım :smiley:

Bende çok severim... :mad:
Sanki haftanın başka günü yokmuş pazartesiden ibaretmiş gibi işler yoğunlaşır... :(
Bitirdikçe yenisi gelir.. :eek:
Akşam olduğunda oh be derim bu haftada bitti :D
Daha 4 gün vardır haftanın bitmesine ama olsun;parzartesi bitti ya gerisi önemli değil,işler çok olsada önemli değil... ;)

Ben de bekliyorum Abi....
Hafta sonu boş geçti herhalde..
Ben bir iki saatliğine kaçtım ondada foto yok..
Uludere de 50 cm kara daldım bi güzel oynadım... :D :D :D

bende bu hafta oturdum. ama inşallah önümüzdeki hafta sonu bir yerlere kaçacam.nasip ;) stres çoğaldı

Hendek te hala çok kar var...
Çamdağında Selman Dede mesire alanından sonra yol kapalı 1 metrenin üzerinde kar var...
Karayolları tabela koymuş yol kapalı diye denenecek gibi değildi....
Ama bugünkü lodas eritir..Bide yağış uyarısı var..karlar bi erirse sel demek..
Gelirken bakıyorum bütün derelerin debisi artmış seviye yükselmiş böyle giderse d100 kenarlarını su basar...

evet serkan haklısın sel uyarsı var. Allah yardımcımız olsun, rahmet felakete dönüşmesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.