Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,111
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

gelgezelim' Alıntı:
pazar günü için arkadaş araçlı arkadaşlar (özellikle lastikleri mt olan) off- roadçılar telefonuma ulaşabilirsiniz(bu arada aracı olmayanları da götürebileceğimiz duyrulur )
bi program yapın ben uyarım mangal bende
ve bu hafta tek kişiyim bilgilerinize
ben gözümü ( adapazarı-geyve-taraklı-göynük-çubukgölü-sünnetgölü- taşkesti-akyazı-adapazarı ) istikametine dikmiş bulunuyorum eğer farklı gezi yerleri konusunda bilgi gelmezse kaçacağım (hatta yetişebilirsem arayada birde abantı almayı düşünüyorum)

Ben bu hafta sonu evde gibiyim.Yarın kızımı aşıya götüreceğim,durum vahim :(
Pazara allah kerim...

Etiketler

iyi akşamlar serkan abi nasılsın 28 şubat 2010 pazar günü ne topuk yaylasına bir organizasyonumu yapsak ne dersin. Uzun zamandır benim aklımda o tarafın coğrafyasını sen daha iyi biliyorsun ne dersin şimdiden çalışmalara başlasak mı hep beraber

Mustafa büyük geçmiş olsun açil şifalar dilerim

Hani bu gece muhabbetçileri biz yokken muhabbet var biz varkende kimseler yok cuma akşamı dışardamı yoksa millet

hakan5408' Alıntı:
iyi akşamlar serkan abi nasılsın 28 şubat 2010 pazar günü ne topuk yaylasına bir organizasyonumu yapsak ne dersin. Uzun zamandır benim aklımda o tarafın coğrafyasını sen daha iyi biliyorsun ne dersin şimdiden çalışmalara başlasak mı hep beraber

Hakancım buralara yağan kardan sonra oralara çıkmak için daha erken,biraz havaların ısınması lazım,sonra neden olmasın..tabiki gideriz...

tango' Alıntı:
Mustafa büyük geçmiş olsun açil şifalar dilerim

Hani bu gece muhabbetçileri biz yokken muhabbet var biz varkende kimseler yok cuma akşamı dışardamı yoksa millet

Valla bende bu saate kaldım bi bakayım dedim aaa kimse yok...
oldumu şimdi;yarın tatil takılırdık,olmadı ama kimseler yok.... :eek:

serkan şen' Alıntı:
Valla bende bu saate kaldım bi bakayım dedim aaa kimse yok...
oldumu şimdi;yarın tatil takılırdık,olmadı ama kimseler yok.... :eek:
serkan abi geldim bır iki bira yapayım dedim dışarda ya ;)

gelgezelim' Alıntı:
pazar günü için arkadaş araçlı arkadaşlar (özellikle lastikleri mt olan) off- roadçılar telefonuma ulaşabilirsiniz(bu arada aracı olmayanları da götürebileceğimiz duyrulur )
bi program yapın ben uyarım mangal bende
ve bu hafta tek kişiyim bilgilerinize
ben gözümü ( adapazarı-geyve-taraklı-göynük-çubukgölü-sünnetgölü- taşkesti-akyazı-adapazarı ) istikametine dikmiş bulunuyorum eğer farklı gezi yerleri konusunda bilgi gelmezse kaçacağım (hatta yetişebilirsem arayada birde abantı almayı düşünüyorum)
sapanca olursa olur ya orlar bize uzak oluyor malum yakıt felan nfilan donuş tuzluya patlıyor bize otaban sapanca veya izit batı tçıkışında bulusulacak gibi bir gzi olursa haberimiz olsun .

gelgezelim' Alıntı:
iyidir sinan bugün çıkardım eve geldiler ama hanım bozuk hafta sonu dağ gezimiz vardı yıkıldı evde misafir kaynıyor ama ne hikmetse benim pazar günü işim çıktı arızaya gidecemde daha rotamı bulamadım bakıyorum
abi yeni okudum ya buyuk geçmiş olsun yapıcağımız bişi varsa hazırız burdan haberin olsun. ;) :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri