Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,082
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

evet önce sinan abi sıdıkadan kurtulacak sonra sen bende sırada yerimi alayım serkan lastikler için beklesin biraz daha....ilanlara bakıp duruyorum ama çokta anlamadığım için bide masraf boyutunu düsününce bakmakla kalıyorum..ama su havada serdivandan bile inemedim arabayla..simdi dedim bi canavarım olsaydı:smiley: allah hepimizin gönlüne göre versin versinde bir an önce gezelim:smiley:

Etiketler

bircanefe' Alıntı:
evet önce sinan abi sıdıkadan kurtulacak sonra sen bende sırada yerimi alayım serkan lastikler için beklesin biraz daha....ilanlara bakıp duruyorum ama çokta anlamadığım için bide masraf boyutunu düsününce bakmakla kalıyorum..ama su havada serdivandan bile inemedim arabayla..simdi dedim bi canavarım olsaydı:smiley: allah hepimizin gönlüne göre versin versinde bir an önce gezelim:smiley:
:D :D :D
kahroluyorum zaten evde otururken.daraldım izindemiyim eziyettemiyim belli degil :( olsa şimdi bi 4x4 canavar diyorum ama sadece diyorum :D

bircanefe' Alıntı:
başıma iş sardınız bari bulun çaresini...pazardan beri ikinci el ilanlarına bakmaktan gözlerim bozulacak...sinan abinin yanına bende mi şapka açsam:smiley: lada mı suzukimi cj5 mi:smiley:
dertsiz başıma dert arıyorum:smiley:
ayıp ediyon abla başmızın üstünde yerin var

yettim yettim msajları okuyım kurtlar vadisine bile bakmadan burdayım. :D ;D

hakan geçmiş olsun bu arada..senin oğlan zatürre olmuş:smiley: kar kış sokarsan çocugu gölete olacagı o::smiley: kardeş bakıyon dimi bana araç..sahivbinden de buldum bişeyler ama güvenemiyoz tabii.ama gezenbilirde efsane bi niva satılıkmı:smiley:

hakan5408' Alıntı:
Adaş bir tufa atlamşim sorma sen beni sevmiysinnnn ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
vavvvvvvvvvvvv hakanım ben seni sevmemmi canımmmmmmmmmmmmm ama sen beni sevmisin galiba bak ne ler yapmişsın bizsiz biz ordayken dut ha dut yada lokum yemiş bülbüül gibiydinnnnnnn noldu sana haaaaaaaaaaa. birden çoştun bizsizmi haaaaaaaaaaaa hakanım. bizsizmi.

ya sinan dayıııııııııııııııııı ne yapalım bu hakanı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne diysın dayıııııııııııııııııııııııııııııı

hakan5408' Alıntı:
Dün unutulmaz bir gün geçirdim serkan abi aklıma sen geldin o an Bende dün yoldamı desem sudamı desem araba çalışmadı kafayı yedim
Dün saat15:00 da aralık köyüne ava gittim kısabir Off road turundan sonra gideceğim noktanın yaklaşıkbir metre su ile kapanmış olduğunu gördüm ama yol düz ve zeminin sağlam olduğunu biliyordum yol güzergahı sağlı sollu ağaçlardan tahmin edebiliyordum yaklaşık 400 metre suyun içinde ilerledim daha sonra Ardaşımla birlikte kasık çizmelerini giyerek araçtan indik aracın tavanındaki botu suya indirip erzak ve tüfeklerimizi yükledik bota herşey çok güzeldi dahasonra botla avlanacağımız 2 ila 3 km uzaktaki noktaya ulaştık soğuk ve tipi olmasına rağmen herşey çok güzeldi çantamızda erzağımız çayımız keyfimize diyecek yoktu zeten o suyun içindede bizden başka kimse yoktu :smiley: :smiley:
Hava karadı bu arada bende 3 tane sakarca vurdum ve dönmeye karar verdik Tekrar arcın yanına bola geldikbiraz üşüdük amaherşey yalunda gidiyordu taki arabaya binip marşa basana kadar yedek aküm vardı takviye yaptım yine marş çevirmedi kaldık eller yukarı :smiley:
Düşünsenize 1 metre suyun içinde araç bot ve iki vatandaş kalakaldık tek çare köye ulaşıp bir traktör bulmaktı
tekrar arabanın tavanından botu indirip köyün yolunu tuttuk tipide başlamıştı gözlerimizi açamıyorduk artık neyseki fazla uzak değildi
kısa bir raftingturundan sonra kıyıya vardık arkadaşın taksiye binip köye ulaştık traktör ayarlayıp benim aracın yanına vardık halatı bağlayıp iki üç metre cektikten sonra araç calıştı marş motorundan dolayı çalışmadığı anlaşıldı yola koyulduk yaklaşık 4 saat mücadeleden sonra eve vardım unutulmaz bir gün yaşadım ama genede herşey güzeldii. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizsiz hemde yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh adaş daha ne diyyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bircanefe' Alıntı:
hakan geçmiş olsun bu arada..senin oğlan zatürre olmuş:smiley: kar kış sokarsan çocugu gölete olacagı o::smiley: kardeş bakıyon dimi bana araç..sahivbinden de buldum bişeyler ama güvenemiyoz tabii.ama gezenbilirde efsane bi niva satılıkmı:smiley:
abla sen nedersin bu hakanın yaptığına yaplırmı bu ya.............................. hemde bizsiz . ::smiley: bu arada sana suzu yakışır prof hacam suzu ver elini dağ bayır alem. ;D ;D ;D

Baran 54' Alıntı:
abla sen nedersin bu hakanın yaptığına yaplırmı bu ya.............................. hemde bizsiz . ::smiley: bu arada sana suzu yakışır prof hacam suzu ver elini dağ bayır alem. ;D ;D ;D
Adaşım ablamada suzi düşünüyoruz zaten

kanka bunlar vadiyae daldı yıne ben napayım ortak sıkayımmııııııııııııııııııııııııı. ;) :D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri