Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 694,359
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

dundaralp' Alıntı:
Teşekkür ederim abi, sanada geçmiş olsun abi kolay değilmiş yeni öğrendik. Umuttepedeki hastanedeyim abi..
tamam anladım yeni ünıversite hastanesi doktorunuz kım 7.8 yıl once prof ıtır hanım vardı dıyalız ve bobrek naklıne bakan oradaysa cok ıyı tanırım sana yardımcı olur acaba ordamı hala ??? gıdınce bir sorsana. bırde baba home diyalızmı rpton diyalizmi yapıyor yani kendi kendinemi makinamı.

Etiketler

Baran 54' Alıntı:
tamam anladım yeni ünıversite hastanesi doktorunuz kım 7.8 yıl once prof ıtır hanım vardı dıyalız ve bobrek naklıne bakan oradaysa cok ıyı tanırım sana yardımcı olur acaba ordamı hala ??? gıdınce bir sorsana. bırde baba home diyalızmı rpton diyalizmi yapıyor yani kendi kendinemi makinamı.

Abi şimdi Prof.Ahmet yılmaz var o ilgileniyor, periton diyalize geçtik 10 gün filan oluyor 1.5 ay hemodiyalize gittik. Yardım teklifi için teşekkür ederim. Burda işimiz bitince sanırım Gataya geçeceğiz ayak damarlarında tıkanma var ameliyat olcak ondan da...Hastanede uyumalara 1 ay daha devam :smiley:

dundaralp' Alıntı:
Abi şimdi Prof.Ahmet yılmaz var o ilgileniyor, periton diyalize geçtik 10 gün filan oluyor 1.5 ay hemodiyalize gittik. Yardım teklifi için teşekkür ederim. Burda işimiz bitince sanırım Gataya geçeceğiz ayak damarlarında tıkanma var ameliyat olcak ondan da...Hastanede uyumalara 1 ay daha devam :smiley:
hem rahmetlı babamda hem rahmetli annemde yaşadım bunları çok geçmiş olsun ama ıtır hanımı sor sen ahmet hocaya bilgimiz olsun .birde damar tıkanıklığından ayaklarda yaralar başladımı eğer başladıysa oksijen tedavisi diye bi olay var basınç odası gibi birşey yaraları anında iğleştiriyor birkaç seansla oyle birşey varsa hocana bu tedaviden bahset seni yonlendirsin. ben de yarı doktor olmuştum bu onularda .bilgin olsun . birde bir şey lazım olursa . tel o532 635 20 94 hakan baran 54

Baran 54' Alıntı:
hem rahmetlı babamda hem rahmetli annemde yaşadım bunları çok geçmiş olsun ama ıtır hanımı sor sen ahmet hocaya bilgimiz olsun .birde damar tıkanıklığından ayaklarda yaralar başladımı eğer başladıysa oksijen tedavisi diye bi olay var basınç odası gibi birşey yaraları anında iğleştiriyor birkaç seansla oyle birşey varsa hocana bu tedaviden bahset seni yonlendirsin. ben de yarı doktor olmuştum bu onularda .bilgin olsun . birde bir şey lazım olursa . tel o532 635 20 94 hakan baran 54
[/quote

Allah rahmet eylesin, Henüz yara yok olmadan da ameliyat olacak bi aksilik çıkmazsa , insan bu işlerle uğraşırken doktor oluyor abi haklısın biz babamla zor uğraşıyoruz zamanında sen çok uğraşmışsın demek hem anne hem baba çok zor...Telefonu kaydetdim abi ben de sana özelden yolluyorum benim de senin için yapabileceğim bişey olursa ararsın..

Allah rahmet eylesin, Henüz yara yok olmadan da ameliyat olacak bi aksilik çıkmazsa , insan bu işlerle uğraşırken doktor oluyor abi haklısın biz babamla zor uğraşıyoruz zamanında sen çok uğraşmışsın demek hem anne hem baba çok zor...Telefonu kaydetdim abi ben de sana özelden yolluyorum benim de senin için yapabileceğim bişey olursa ararsın..
[/quote]eyvallah kardeşim numaranı kaydederim hemen.

fatih81_81' Alıntı:
eyvallah kankamsın :D .kasap arkadaşlardan arayanlar var demiştin ;)
bugun bırıyle konuştum pıkap varmış o olmazsa senınkıne bakıcaz pıkaptan caydırmaya çalısıcam. ;)

Baran 54' Alıntı:
bugun bırıyle konuştum pıkap varmış o olmazsa senınkıne bakıcaz pıkaptan caydırmaya çalısıcam. ;)
pikap yaramaz yaa almasınlar :D :D ;) işin şakası bi yana hayırlısı neyse o olsun herkez için.bu arada özeldende yazmıştım aracı izmitte haftaiçi hergün ve cumartesi günleri görebilirsiniz.buda bilgin olsun ;) numaramda var zaten sende bir gelişme olursa haberleşelim.

fatih81_81' Alıntı:
pikap yaramaz yaa almasınlar :D :D ;) işin şakası bi yana hayırlısı neyse o olsun herkez için.bu arada özeldende yazmıştım aracı izmitte haftaiçi hergün ve cumartesi günleri görebilirsiniz.buda bilgin olsun ;) numaramda var zaten sende bir gelişme olursa haberleşelim.
kovalıyoruz lınkte gordum arabayı işallah hayırlısı olur kanka

Ben müsadenizi isteyim azcık kestireyim arabada uyuyayım diyeceğim ama -3 derece gçsteriyordu en son..En iyisi boş bi koltuğa yatmak hayırlı geceler uyuyamazsam gelirim yine :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri