Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,783
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

devamına bakarız o kolay dün ne yaptın verdin bana gazı hasetten çatlattın bir yere çıktınmı?

Etiketler

gelgezelim' Alıntı:
selam arkadaşlar nasılsınız geziden zevk aldım
yeni arkadaşlarla tanışmak güzeldi ama devamınıda isterim
saygılar
selam bu bi başlangıçdı gibi geliyo bana yeni arkadaşlar edindik çokda güzel oldu.zaten ilerleyen tarihlerde hendek üzerinden düzce yaylaları gezi planımız var.şuanda oralara çıkılmaz kar nedeniyle.biraz erimesini bekleyecez.

sinan dün eşme köyü üzerinden ufak bir dağ çıkışı var havada çok güzeldi şöyle bir saat kadar gezinip geldim,
ama benim havam geliyor karbaşlıyor
bak bir hafta önceki yolum göynük nallıhan yolu

PICT0741.jpg

resimler göynük sülüklü göl ve sünnet gölünden sülüklü gölde yel değirmenleri şimdi buralarda vardır yarım metre kar

haklısınız hata bende sülüklü değil çubuk gölü özür benden
haklısınız çubuk gölü

aman de fatih kar yağarsa evde nasıl otururuz ;D ;D ;D gezme zamanı geliyor yine fatih anlaşılan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Lazyshark2672

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR