Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,754

Etiketler
Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)

Paylaşımlar için çok teşekkürler.
Gerçekten güzel bir kamp etkinliği olmuş.
Yukarılara çıktıkça havanın soğuması normal ama ne güzel uyunmuştur o serin ve bol oksijenli havada.
Off off ne zamandır kamp yapamadım gitti.
:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Paylaşımlar için çok teşekkürler.
Gerçekten güzel bir kamp etkinliği olmuş.
Yukarılara çıktıkça havanın soğuması normal ama ne güzel uyunmuştur o serin ve bol oksijenli havada.
Off off ne zamandır kamp yapamadım gitti.
:smiley:

Çok teşekkürler Murat bey....

aşagılardaki sıcakları görünce..insanın yukarlardan inasi gelmiyor.... ;D ;D ;D

Gerçekten bu Sıcak günlerde insanın o serin bol oksijenin oldugu dağlardan inesi gelmez cok Güzel gezi emeğinize Sağlık

Çok teşekürler Mehmet bey..

payşalım için çok teşekkürler inanın bir dizi keyfiyle izledim resimlerinizi vede anlatımlarınızı mutluluklar

mrtkzlrs' Alıntı:
payşalım için çok teşekkürler inanın bir dizi keyfiyle izledim resimlerinizi vede anlatımlarınızı mutluluklar

Murat bey ;(sanırım yanılmadım )

ziyaretiniz için teşekkürler...begenmenize sevindim.

paylaşım için teşekkürler :smiley: benim hayalini kurduğum şeyleri gerçekleştirmişsiniz.fotolar harika olmuş, tekrar teşekkürler.

TEMBELREİS' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler :smiley: benim hayalini kurduğum şeyleri gerçekleştirmişsiniz.fotolar harika olmuş, tekrar teşekkürler.

Çok teşekkürler TEMBELREİS....
Umarım bir etkinlikte buluşuruz... ;D

Arkadaşlar süper bir gezi olmuş paylaşım için tşk.

Merhaba İsmail Bey; harika kamp yapmışsınız olay budur...epeydir görüşmedik ..:smiley:) bende son kampımdan bir kareyle katılayım size...:smiley:

[attachment=1]

son kampım.jpg

kamp yerimiz...bir kareden fazla olacak ama...:smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

Ä°BRAHÄ°M 157.jpg

Ä°BRAHÄ°M 160.jpg

Orhan bey...

özlettin kendini.....
bazı zevklerimiz örtüşüyor hani.. ::smiley:

sendeki vw transporterin aynı siyah rengini bende almıştım..5 ay kullandım..o kadar da masraf edip döşemiştim..gün süremeden iyi bir fiyat verdiler sattım..Eşim hala bana bu konuda " o kadar plan yaptım..bir yere gidip gezemeden sattın " der.. ;D

Neyse...Kaybolma bir daha...

mdr' Alıntı:
Orhan bey...

özlettin kendini.....
bazı zevklerimiz örtüşüyor hani.. ::smiley:

sendeki vw transporterin aynı siyah rengini bende almıştım..5 ay kullandım..o kadar da masraf edip döşemiştim..gün süremeden iyi bir fiyat verdiler sattım..Eşim hala bana bu konuda " o kadar plan yaptım..bir yere gidip gezemeden sattın " der.. ;D

Neyse...Kaybolma bir daha...

Evet....bende sırf bu yüzden aldım caravelle'yi ..dışardaki çadıda kızlm ve yeğenim yattı biz araçta yattık..walla bende arada sana özenmiyor değilim.bununla her yere gidilmiyor..bir ara arkaya scooter koymuştum..:smiley: ama her zaman olmuyor ..ama genelde memnunum yağmurda kışta çadır derdinden kurtulduk..her mevsim gezebiliyoruz..buralardayım..kaybolmam..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR