Sakarya Hendek Çiğdem Yaylası Çarşamba Günü (13 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,938

Etiketler
Ynt: Sakarya Hendek Çiğdem Yaylası Çarşamba Günü (13 Ocak 2010)

sevgili celo 53 mesajına teşekkür ederim sevgili sinan mesaj atmış ana sayfadakı mesajımda mail adresim ve telefonum mevcut arzu edersenin nsn de konuşabiliriz

İnşallah meslektaş eğer buraya yağmassa gitmek şart oldu ama hava kara döndü yarın kısmetse avdayım bişeyler vurursam veya vurmak önemli değil doğa resimlerini koyarım haaa bide kızım yani av köpeğimin ;D

yağmazsa gel bu taraflarda buluruz,en azından sayende belki birkaç domuzda biz vururuz

DSC02091.jpg

DSC02046.jpg

DSC02023.jpg

DSC02060.jpg

DSC02052.jpg

keyifli bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.

Özlemişim böyle görüntüleri, 2 yıldır kar yağmıyor bizim buralara:(
Paylaştığınız için teşekkürler :smiley:

bir hafta sonra bugün gene ordaydık.tabiki kar bayağı artmıştı

DSC02202.jpg

DSC02187.jpg

DSC02301.jpg

DSC02225.jpg

DSC02231.jpg

slm celo53 ,
sana araçla ilgili bi kaç sorum var :smiley: yanıtlayabilirsen sevinirim,
sangyong 4x4 mü? yaylada karda zincirsiz çok rahat hareket edebildinmi? arkalarda kar paleti için takılmış aparatı gördümde merak ettim

selam freelander aracım 4x4 otomatik vites,yaylada zincir takmadan çok rahat dolaştım.yol güzergahında karlı zeminde birkaç tane dik rampa olmasına rağmen 4 L de rahatça tırmandı.şimdiye kadar sert zemin üzerinde 40 cm. e kadar karda sorun çıkarmadı,yolda bırakmadı ama standart lastikleri ile altı çamur olan karlı zeminde bayağı zorlanıyor.yaylaya genelde tek araba gittiğim ve orada kış aylarında kimse olmadığı için her ihtimale karşı kar paleti aparatlarını kışın çıkarmıyorum.şimdiye kadar palet kullanma gereksinimi duymadım ama genelde kartepe,uludağ gibi rampalı yollarda özellikle akşam ve gece inişlerinde aşırı buzlanma olan yerleri araç dört çeker olsa bile standart lastiklerle zincir yada paletsiz inmek riskli gibi görünüyor.genelde dört çeker araç sahipleri bu araçların standart lastikle buz üzerinde her şeyi yapabileceğini zannediyor ve kazalar kaçınılmaz oluyor.araç dört çeker olsa dahi lastiğin ve zeminin çok büyük önemi var. saygılarımla

selam lokosit geziyi ve fotoları beğenmenize sevindim,sizlerede bol karlı güzel günler temenni ederim:smiley:

celo53' Alıntı:
selam lokosit geziyi ve fotoları beğenmenize sevindim,sizlerede bol karlı güzel günler temenni ederim:smiley:
Vallahi bekliyoruz:smiley: Hala yağmadı ama sabaha inşallah her taraf bembeyaz olacak galiba.

Bu arada dediğiniz gibi araç 4 çeker bile olsa özellikle buzlanma olan inişlerde zincir gerekiyor. Uludağdan inişte kış lastiklerine rağmen spin atmıştım. Aslında zemin beyaz ise kaymıyor ama asvalt görünümlü buzlanma çok tehlikeli.

aynen öyle lokosit arkadaşım siz işi çözmüşünüz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR