Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013)
E.S.G gurubu olarak her ay bir yayla kampı ve çevre gezileri projesi kapsamında 4 aydır düzenlediğimiz kamplı etkinliklerimize devam ederek,,,,, bu akşam...Yani........ 22-24/Mart... tarihlerinde kocaeli/İnönü yaylası kampı ve inönü,ercuva,saklı yaylalarını içeren gezilerine çıkıyoruz .Anektodlar ve fotolar gezi bitiminde ;D
Çiğdem:bu bizim her ay düzenlediğimiz az kişi ile yaptığımız kamplı etkinliklerden.Gelen olmaz diye duyurmuyoruz.Esas mayıs ayında bursa büyükdeliller den uludağ zirve ve yine mayıs ayında isparta dedeğül dağı faaliyetine hazır ol.
seni faceden ESG proceciler gurubuna eklediydik. ;D orda projeler havada uçuşuyor ;D ;D Takip edebilirsin,gelmek istediğinde her yerden alabiliriz bilirsin......
Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013)
hadi yaaaa hasan abi ben pek bakamıyorum oraya artık daha çok zaman ayırırım. proceciler sayfasına mayıstaki etkinliklerden haberim var. onlar kesin geliyorum ama mayısın kaçı ben 31 inde yurt dışına çıkacağım umarım o hafta olmaz.
cidowsky' Alıntı:
hadi yaaaa hasan abi ben pek bakamıyorum oraya artık daha çok zaman ayırırım. proceciler sayfasına mayıstaki etkinliklerden haberim var. onlar kesin geliyorum ama mayısın kaçı ben 31 inde yurt dışına çıkacağım umarım o hafta olmaz.