tommycan' Alıntı:Bu süpermen kim bilen var mı arkadaşlar ;D
hasan110' Alıntı:Kamp alanımız ve geçirdiğimiz her dakika ayrı güzeldi..........
Çekilen ve paylaşıma koyulan fotoların hepsi benim değil,,,,özellikle akşam ve gece fotoları Alperin objektifinden......
--Alperi kutlarım...9 yaşındaki bir oğluna doğa ve hayvan sevgisi aşıladığı için..
--Çiğdemi tebrik ederim,,kendi ifadesi böyle kamp guruplarında çoğu zaman tek bayan oluşu,,büyük cesaret ve azimle bir çok etkinliğe tek başına katılma arzusuna.....(Kars Sarıkamış faaliyetine bile tek başına gitmesine. ;D ;D Burada selçuğa sataşmadan edemeyeceğim ;D duy selçuk duy ;D ) Haaa birde Çiğdem o çantanın ağırlığı neydi yaaaa.......
-- Kamptaki herkezin uymu zaten tartışılmaz.....
-- İsmail ,,süper......
--Ümit,, uyumlu ve görev adamı........
--Alper....Alper
--Selçuğa ilişme........ herzaman yorgun ve dağınık ;D
--Kadir..Mükemmel....
-- Ben de .....idare ederim herhalde....
AŞAĞIDAKİ 2 FOTODA ..........KADİR SABAH SPORUNDA.......... KOMONDO EĞİTİMİ YAPIYOR ;D ;D ..............
tommycan' Alıntı:Çok güzel fotolar çekmişsin Hasan'ım.......Daha da ben foto moto çekmem sen varken.........
Özetle;
- 9 yaşındaki Alp'in dayanıklılığına ve kamp konusundaki uyumlu davranışlarına
- Çiğdem'in bütün işini kendisinin görmesi konusundaki becerikliliğine ve lens değiştirmekteki ustalığına
- Trabzon'dan gelen Mustafa Abi ve kardeşi Recep'in hoşsohbetine ( kamp ateşine yaptıkları kalorisi yüksek Trabzon odunlarını da unutmamak lazım)
- Kamp arkadaşlarımızın birbiri ile olan uyumuna ve hiçkimsenin hiçbirşeyden şikayet etmemesine
- Selçuğun olaylar karşısındaki sükûnetine,
- Alper'in bize de bulaşan daimi neşesine
- Yeni tanıdığım Ümit'in de çabuk uyum sağlamasına
- Hasan'ın becerikliliğine ve lens değiştirmekteki hızlılığına hayran oldum....... ;D
Foto'ları inceleyince görüleceği üzere;
- Benzin ocağınının üzerine ekmek ısıtmak üzere koyduğum alüminyum tabağın dibi eriyince tabağı Çiğdem'e kampa katılım plaketi niyetine vermeye uğraştım..........
- İsmail'e de kampa katılım çatalı vermişiz ki, elindeki kahvaltı çatalını olimpiyat meşalesi gibi tutmuş....
- Hasan'ın getirdiği börekler ve kekler süperdi......(Yengenin ellerine sağlık diyerek devamını da garanti altına almaya çalışsak çok mu olur acaba ;D)
- Ne kadar göbekli çıkmış olsam da kaztüyü yeleğin önündeki potluk o, göbek falan değil...... ;D
- Taaa Giresun'dan getirdiğim "imansız peynir" ile yaptığım yumurtanın dibi tutunca iğrenç bir şey oldu ve kimse yemedi........Ama doğru yapılınca gerçekten güzel oluyor arkadaşlar.......bu konuda yanlış bir kanıya kapılmanızı istemem.......... ;D
- Muhabbet ettiğimiz bir kamp amcası, bölgede ikamet eden bir bekçinin 6 köpeğinden iki tane kaldığını, 4 tanesini aç kalan kurtların yediğini, bu sene kurtların çok aç kaldığını falan söyleyince......gece kamptan fazla uzaklaşmamak şart oldu........Hayır korkudan falan değil yahu........Canımız istemedi ;D ;D ;D