Sahiplik belgesi hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MİCOMİCO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,099

MİCOMİCO

93 VİTARA JLX 3K HARDTOP - 2009 HYUNDAİ TUCSON
Yer
İZMİR
Arkadaşlar merhaba;
İzmir de 86 yılında moteks ten 3,95 mt. boyunda bir polyester kayık aldım. Allah nazardan saklasın 25 yıldır da kullanıyorum. Faturası halen duruyor. Yine faturalı 5 hp johnson motorum var. (helvacı kağıdı ile satın almıştım.). Motor ve kayığa nasıl sahiplik belgesi alabilirim?... yardımınızı rica ederim.

054.jpg

Etiketler
Ynt: Sahiplik belgesi hk.

Teknenizin bulunduğu bölgedeki en yakın Liman Başkanlığına müracaat ediniz.

Daha önce bu tür, yani belgesi olmayan tekneler için muhtarlıktan alınan ' Bu kayığın sahibi bu kişidir' gibi bir yazı alınıp liman başkanlıklarından özel tekne belgesi çıkarılıyordu.
Halen yürürlekte mi bilmiyorum ama Liman Başkanlığı da bir yol önerebilir.

Ya da Amatör Denizcilik Federasyonu web sitesinden http://www.adf.org.tr/iletisim.html e-posta veya telefon ile bilgi alabilrsiniz.

Ayrıca sık sorulan sorular bölümünde http://www.adf.org.tr/sikca-sorulan-sorular.html bazı bilgiler bulunmaktadır.

Kolay gelsin...

MİCOMİCO' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba;
İzmir de 86 yılında moteks ten 3,95 mt. boyunda bir polyester kayık aldım. Allah nazardan saklasın 25 yıldır da kullanıyorum. Faturası halen duruyor. Yine faturalı 5 hp johnson motorum var. (helvacı kağıdı ile satın almıştım.). Motor ve kayığa nasıl sahiplik belgesi alabilirim?... yardımınızı rica ederim.
sizin sahiplik belgesi çıkartmanıza gerek yok elnizdeki faturalarla gittiğinizde teknenize ruhsat çıkartılabilir.

asem spor' Alıntı:
sizin sahiplik belgesi çıkartmanıza gerek yok elnizdeki faturalarla gittiğinizde teknenize ruhsat çıkartılabilir.

güzel haber. umarım dediğiniz gibidir. Yoğunluktan yazlığa gidemiyorum. gider gitmez evrakları toplayacağım.

MİCOMİCO' Alıntı:
güzel haber. umarım dediğiniz gibidir. Yoğunluktan yazlığa gidemiyorum. gider gitmez evrakları toplayacağım.
sizin tekneniniz 2000 modelin altında olduğu için mevcut faturalarla kayıt yapılabiliyor ..(2000 model ve üstlerinde ce belgeli faturalar isteniyor...)
bu şekilde kayıt yaptırdığımız tekne oldu 2 ay önce......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR