Sahilde piknik ve Zuki fotografları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,936

Etiketler
Ynt: Sahilde piknik ve Zuki fotografları

Susma hakkımı kullanmak istiyorum ;D ;D ;D

Kürşat anladın sen onu ;D ;D ;D

tmm ozaman ;D ;D ;D ;D
unimog mu getircen ;D ;D ;D ;D

arka diferansiyeli değiştirmeden gelmem ama.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ara makara yaparız abi ;siz beni çekersiniz beni abi.. Kürşatın gözü kesmedi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sen yeterki gel ,kimse kimseyi orada bırakmaz bilyorsun, :D :D belki siz ikimizi birden çekersiniz,yakışır vallahi, :D :D

yavuz-çelikel' Alıntı:
tmm ozaman ;D ;D ;D ;D
unimog mu getircen ;D ;D ;D ;D

arka diferansiyeli değiştirmeden gelmem ama.

unimog var, kutup ayısı var, naci abi var var istanbulun babayiğitleri ;D

olur abi her zaman bekleriz, istiyorsanız kamplıda bişeyler yaparız. Ama belgradın keyfi kışın çamurda yazın izmit yada bolu tarafları daha keyifli

cemtascioglu' Alıntı:
kursat arabanın hakkını verıyorsun bakıyorum kardesım o bır canavar ıyı bak ona ;D ;D

Valla cem kardesim cumartesi sahilde pazar daglardaydik, hic utandirmadi masallah 2 aracin saft ve aks kirdigi yeri bende denedim sadece askida kaldim bir yerde ve vincleyerek kendim ciktim, oraya girip kendi imkaniyla cikabilen tek aractim :D

ya denemeye cesaret edemediler yada kirildilar :smiley:

aracin benden tek istedigi biten silecek suyu oldu. ve iki gunluk toplam gezide yarim depo benzin kullandim :smiley:

tam istedigim gibi bir arac, sadece uzun yol kuskularim var gerekirse uzun yola baska arac yapicam,

sende benim koca oglana hakkini verirsin eminim :smiley:

Tempus' Alıntı:
Valla cem kardesim cumartesi sahilde pazar daglardaydik, hic utandirmadi masallah 2 aracin saft ve aks kirdigi yeri bende denedim sadece askida kaldim bir yerde ve vincleyerek kendim ciktim, oraya girip kendi imkaniyla cikabilen tek aractim :D

ya denemeye cesaret edemediler yada kirildilar :smiley:

aracin benden tek istedigi biten silecek suyu oldu. ve iki gunluk toplam gezide yarim depo benzin kullandim :smiley:

tam istedigim gibi bir arac, sadece uzun yol kuskularim var gerekirse uzun yola baska arac yapicam,

sende benim koca oglana hakkini verirsin eminim :smiley:

tabı dun gece offroad yaptık tlg ben mrt yol bıttı arabaları 90 derec e acıdan asagıya ındırdık resım ve vıdeolar yarın atarız tolgadave gevherde

Kürşat, tekrara hayırlı olsun, birbirinize çok yakışmışsınız. :smiley:

güzel bir piknik gezisi olmuş paylaşım için teşekkürler

aracınız hayırlı olsun, nice kazası belasız gezlerde kullanılmanız dileği ile

sinan54' Alıntı:
güzel bir piknik gezisi olmuş paylaşım için teşekkürler

aracınız hayırlı olsun, nice kazası belasız gezlerde kullanılmanız dileği ile

Çok teşekkürler
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR