Sahil Kamp İstanbul

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan redrack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,682
Ynt: Sahil Kamp İstanbul

tamamdır kadeşim anlaştık ozaman :smiley: en kısa zamanda o resmi görmekten mutluluk duyacağım :smiley:
 

Etiketler
Ynt: Sahil Kamp İstanbul

Redrack im canım benim, araba gönderiyim ben aldiriyim fotolari üzülme yorulma sen. . Adresi gönder yeter

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ynt: Sahil Kamp İstanbul

Kamp alanında kişi başına alınan ücret dahilinde ortak alan (mutfak ,lavabo,duş,plaj otopark vs.) kullanımda ücret alınmaması ve kendi aldığımız yiyeceklerin içeri alınmasında bir sıkıntı yaşamadık ..
 

Ynt: Sahil Kamp İstanbul


redrack' Alıntı:
tamamdır kadeşim anlaştık ozaman :smiley: en kısa zamanda o resmi görmekten mutluluk duyacağım :smiley:
kac gun gecti ustunden sen hala resim paylasmadin bendeki yuz ifadesini simdi gormelisin aslinda :smiley:) is yeri acmis olabilirsiniz en guzel sekilde isminizi buyuk buyuk yazarak reklaminizi yapin ama bu sekilde ben gittim cok guzel sizde gidin gibi degil.baba gibi biz burayi actik herkesi bekleriz yazin. kimse burdakiler ahmak yerine koymasin burdakiler arastiran,neyin ne oldugunu bilen insanlar komik duruma dusmeyin.hayirli gunler hayirli isler dilerim


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

Ynt: Sahil Kamp İstanbul

Moderatörden ricamdır. Bu konuyu siteden silelim. Redrack ve mustafa beyi siteden ihraç edelim.
Mümkünse siteye üye olur olmaz konu açılamasa sitenin daha faydalı olacağına inanıyorum.
 



Ynt: Sahil Kamp İstanbul

O kadar da değil Evrim bey.

Üyelerimiz yani sizler bu arkadaşa gereken yanıtları biz moderatörlerden önce vermişsiniz zaten.

Yasaklamaya konu silmeye ne gerek var.?

Forum içinde neler döndüğünü yeni üye olacak kişiler ve eski üyelerimiz de görür böylece.

Teşekkürler ilginiz ve özveriniz için.
 


IMG 3291
Ynt: Sahil Kamp İstanbul


Yaptiginiz kamp ile ilgili fotograf paylasirsaniz bizde fikir sahibi olalim. Cadir kurduğunuz alan gibi manzara vs. Hakkinda

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar, konunun üstünden 3 yıl geçmiş ben yazayım yinede dedim... bugün günü birlik gittim eşimle beraber sırf tartışmayı merak ettiğimden :smiley: arkadaş reklam yapmamış ben de bu yüzden üye olup yazıyorum boşa yeni üye muhabbeti yapmayın. Genelde ağva green pointe gidiyoruz kampa fakat bugün yakın bi yer araştırdım sahil kampı buldum (yatım saat daha yakın kadıköye). günübirlik giriş kişi başı 15 giriş otopark kabinler duş klasik. Mangal kiraladık 15 tl içi yanıo getiriolar koyuyolar önünüze... 1 km uzakta köyden market alışverişini yapıosunuz normal fiyat oturup yiyoaunuz:smiley: deniz tertemiz kumsal tertemiz. İşletme de idare eder wcler pisti biraz alıştık ona da kampingler akdenizdeki gibi değil pek... apaçi yok aileyle gidilir rahat, kamp alanları beğendim haftaya tekrar gideceğim çadırda kalırsak fotoğraflarım alanı. Bu arada mangal alanlarından manzara çok güzel:smiley: bi fotoğraf çektim. o enbaşta yazan arkadaş genel olarak doğru söylüomuş yani:smiley: ama ben de katılıyorum doğal alanlara para ödüyoruz alıştırmışlar istanbulda napalım... son olarak fotoğrafta deniz uzak gibi ama değil ayağım kırık yeni kaynadı bastonla bulunduğumz yerden 2 dk da indik eşimle merdiven dizaynı pratik ve kısa yol olmuş:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,961
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst