Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,450

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

serkann' Alıntı:
herkes festival koşuşturmasında abi..:smiley: biz dün alpaslanla akşama kadar alışveriş yaptık yine eksiklerimiz var..

eksperoto' Alıntı:
benim öyle bir problemim yok bagaj hep hazır küçük bir çanta türkiye turuna çıkarım ;)

Bende çanta bile yok ben de 24 saat her an heryere çıkarım diye düşünüyorum nedersiniz? ;)

eksperoto' Alıntı:
7/24 hazır gezenbilirciler diye başlık açmak lazım kimler tam donanımlı diye
birde tatbikat yaparız

Serkancım 7/24 yan dükkanda, bekleriz :smiley:

(eyvah müşteri çalarken Cüneyt'e yakalandık ;D ;D )

alpaslanepli' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar...
Bu ne bea..
Ben yoksam kimse yok...
Nerdesiniz millet....

Aha ishaks geliyor desem sende kaçacaksın. Sen belayı bulmuşsun artık biz rahatız :D

Arkadaşlar ne yazık ki sayın ulan Ayhan bey festivale başka bir programı olduğu için katılamayacaktır....
Bu benim için üzücü bir olaydır. Kalbimde yaradır. Gözlerimde rutubet, Yüzümün somağında hüzündür ;D

Bu sebeple festival boyunca onu anmak, onu unutmamak, sürekli yanımızdaymış hissi uyandırmak için böyle bir metod buldum.

Evet belki sayın ulan Ayhanbursa yok! Ama alnımıza mıh! gibi kazınmış onunla özdeşleşmiş profosyonel arazi postalları! bizimle olacak benim ayaklarımda hayat bulacak...

Seni çok özleyeceğiz!..... ;D ;D ;D

GetAttachment[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR