dakaltan
Ana Kamp
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
süper ötesi ;D
ahmetergun' Alıntı:nasıl perfonmans ama ?
süper ötesi ;D
ahmetergun' Alıntı:nasıl perfonmans ama ?
dakaltan' Alıntı:peformanslarınız düştü, haydi yatıyorum ben. kapaklar kaldı elimde ;D anca ben yokken yazın ;D zabaha görüşürük. virüs gidiyon mu sen şimdi sabahtan ???
yarın çıkmıyo musun yola ? ona göre ne zaman edirnede olacağını hesaplamaya çalışıyorum dana ;Dalpaslanepli' Alıntı:nereye bea. Daha burdayım... dur hele seni görmeden nereye.. ;D
dakaltan' Alıntı:yarın çıkmıyo musun yola ? ona göre ne zaman edirnede olacağını hesaplamaya çalışıyorum dana ;D
alpaslanepli' Alıntı:nereye bea. Daha burdayım... dur hele seni görmeden nereye.. ;D
alpaslanepli' Alıntı:oraya beraber gideceğiz ya. En son öyle sözleşmedik mi. Sen ayhanı yenikapıdan alacaktın. ;D
ahmetergun' Alıntı:fıkra hakkında yorumunu alayım alpi ;D
alpaslanepli' Alıntı:oraya beraber gideceğiz ya. En son öyle sözleşmedik mi. Sen ayhanı yenikapıdan alacaktın. ;D
alpaslanepli' Alıntı:Abi bende şimdi 20 günlük tura çıkıyorum. Kısıtlı bütçe ile. sana böyle bir liste yollayabilirmiyim. Söz tüfek tamiri olmaz. Ama av masrafı olur ;D
ilkakdeniz' Alıntı:dalgayı bırakın arkadasım kim geliyor buraya, ne zaman geliyor, niye geliyor, nolcak bu akaryakıt zammı, doların düşüşü devam edecek mi, altına yatırım risklimi,
bana bunlarla gelin ;D
ahmetergun' Alıntı:ayhana yolla dairelerisatmış paraonda ;D
ahmetergun' Alıntı:altına yatırım yap derim ;D
alpaslanepli' Alıntı:Ayhan anlamaz ki listeden abi .. Ne lan bu kaç tane domuz vurdun. Fişeğin tanesi kaça ki gibi cümleler kuar o ;D
ahmetergun' Alıntı:altına yatırım yap derim ;D
dakaltan' Alıntı:bence de en garntilisi altın. altına yatırım yap sen ;D ;D ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Ayhan anlamaz ki listeden abi .. Ne lan bu kaç tane domuz vurdun. Fişeğin tanesi kaça ki gibi cümleler kuar o ;D