Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 352,867
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

boş verde ne diycem bu gün range rover..4.6 kullandım çççokkkk büyükmüş len bu araçlar iki oda bir salon gibi sırtımda yük var gibiydim benim jeep e bir bindim sonra mini gibi geldi ne güzel miş yanlız insanın kendi aracııı....gibi si yokk ;) :D ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
boş verde ne diycem bu gün range rover..4.6 kullandım çççokkkk büyükmüş len bu araçlar iki oda bir salon gibi sırtımda yük var gibiydim benim jeep e bir bindim sonra mini gibi geldi ne güzel miş yanlız insanın kendi aracııı....gibi si yokk ;) :D ;D

XJ ye JEEP diye binersen başka arabalar büyük gelir tabi. Bende dün X5 kullandım bi on dakika. Hiçte büyük gelmedi.

alpaslanepli' Alıntı:
XJ ye JEEP diye binersen başka arabalar büyük gelir tabi. Bende dün X5 kullandım bi on dakika. Hiçte büyük gelmedi.
.ooooooooooo sen baya çirkefleşicen galiba heee.............bana tavır yapma gelecem söz demedim emir vaki yaptın burda da beni sözünden dönmüş yapma ...deliii .. :mad:.......çık biraz daha gez sen hava mı alcan rakımı ne alıcaksan alll ;)

ayhanbursa' Alıntı:
.ooooooooooo sen baya çirkefleşicen galiba heee.............bana tavır yapma gelecem söz demedim emir vaki yaptın burda da beni sözünden dönmüş yapma ...deliii .. :mad:.......çık biraz daha gez sen hava mı alcan rakımı ne alıcaksan alll ;)

aldım alacağımı ben. sanane beee! sarmadıysam sen git. Git bir yerlerde Sibel can göbek atıyordur belki.. Allah Allah....

Hişşş adi adam. Facebook'ta resimlerine yaptığım yorumları niye sildin sen bakim. Ayıp değil mi? Ben senin ettiğin küfürleri bile silmedim oysaki ;D ;D ;D

lan ne yazayım şimdi bu cevaba ben yaa...tövbe tövbe........git oğlum resetlet kendini sıyrık yaaa ??? ??? :'( :-* :p :eek: :mad: ;D :D ;D :D ;) :smiley: ???

alınganlarla konuşa konuşa ............. 18 lik kız lar gibi oldun hem çıtkırıldım hemde kaprisli la gettt.............

ayhanbursa' Alıntı:
alınganlarla konuşa konuşa ............. 18 lik kız lar gibi oldun hem çıtkırıldım hemde kaprisli la gettt.............

Ne alıncam lan! niye sildin yorumlarımı diyorum sana. Soru soruyorum adam alındı diyor ya. Tövbe estağfir. Niye hazımsızlık yaptın? sorusunun cevabı yok tabi konuyu çarpıtıyor.

alpaslanepli' Alıntı:
Ne alıncam lan! niye sildin yorumlarımı diyorum sana. Soru soruyorum adam alındı diyor ya. Tövbe estağfir. Niye hazımsızlık yaptın? sorusunun cevabı yok tabi konuyu çarpıtıyor.
......la bir şey silmedim ........bide ben mezemiyim len yanıma bir sürü şey istiyorsun ;)...ben tek başına zaten adama ağır gelirimm doğru valla...... ;D

jaidevi' Alıntı:
ben geldimm....hooop noluyo yinee asıklar???
...........naber kız kaçak seninde ayarın kaçtı aaa kayboluyursun ..........bu günde teleofonda yarım kaldı konuşmamız ...bir yoğunluk oldu sanırı ...o sırada ...aramışsın sonra ama ben araçta bıraktım tlfonu... görüşemedik....neyse ....dediğim gibi 6 kişi içn o tarihlerde bir sorun olmuyor dimi.......nete bağlayalım ... tarihleri ayarlamam lazım .birde dönüşte sen izmir falan yaparım diyordun gelicen mi bizmle... ???

ayhanbursa' Alıntı:
...........naber kız kaçak seninde ayarın kaçtı aaa kayboluyursun ..........bu günde teleofonda yarım kaldı konuşmamız ...bir yoğunluk oldu sanırı ...o sırada ...aramışsın sonra ama ben araçta bıraktım tlfonu... görüşemedik....neyse ....dediğim gibi 6 kişi içn o tarihlerde bir sorun olmuyor dimi.......nete bağlayalım ... tarihleri ayarlamam lazım .birde dönüşte sen izmir falan yaparım diyordun gelicen mi bizmle... ???

ya o tarihler ok zaten....ama sen yine yola cıkmadan ara bence....vALLA izmirde henüz belli degil....konusurzz yine ya... ;D

jaidevi' Alıntı:
ya o tarihler ok zaten....ama sen yine yola cıkmadan ara bence....vALLA izmirde henüz belli degil....konusurzz yine ya... ;D
.....valla sevindim ..bakarsın işte izmire geçicem dersen biliyorsun bir araç otarafa geçicek bak işte nasıl istersen.........yanlız güzel olucak aaaaa...................bu arada çok boşlama burayıda ..bu adam çekilmiyor sağa sola saldırıyor trip yapıyorrr... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR