Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 352,757

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Pişiyorsun yavaş yavaşta. google'da bulduğunu erken dedin. Espri için gitti bonuslar.. Biraz sabırlı olacaksın... Ayhan'dan ders alan adama da kızılmaz gerçi.. Hay senin hocanın... ;D

ne ders alacam ben ondan ben de o hocanın ;D

dakaltan' Alıntı:
şu şarkıyı da dinleyeyim yatıcam. rakının son fırtını şarkının finaline sakladım ;D

son fırtı sana bağlı devam edersen son fırtı olmaz resimlerin dahasıda var bekle ve gör hanımına yakalanma sakın mesuliyet almam ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bak hala ayakta. Evimide öğrendi bugün. Kovulcak evden gelecek diye ödüm kopuyor.. Bak arkadaşım bende balkona atıldım zaten. Bir kırık çekyat tepesindeyim. Sakın bana güvenme ve digip yat artık.

Aaa sen sanayide yatmıyor musun artık? ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvallah abi..

Abi bu arada yine ne bitti .. Sigara mı? Rakı mı? yoksa yine alfonse'yi özledinde yad edeyim mi dedin ;D

resim yüklemeyi öğreneyim dedim biryerlere üye olacakmışşsın bu kafa ile çekilirmi hatun geldi evde oturmaktan sıkılmış gezmek istiyormuş of of of ulen nedir bu be teker teker gelin tekne ile açılınca gezmeye götür falan yok ne ıyıydı ya ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR