Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 352,749
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Selam millet. Fazla bulaşmadan kenardan takılacam. Pilim bitik. Kayıkçı bulaşma bir atımlık enerjim var sana heba edemem.. Ayhan sen bulaşabilirsin seni uykuda bile yerim nasılsa. İbraam zaten beni sever .Ahmet abi sever ama bu miço varken sağı solu belli olmaz. Aysim sende hoşgeldin...
.nerdesin len şekil yapıyorsun kayıpsın trip mi yapıyon heee deliiii..... ;D ;D................şimdi ne geliyorsun tam dansöz izlerkennn :mad:

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
.nerdesin len şekil yapıyorsun kayıpsın trip mi yapıyon heee deliiii..... ;D ;D................şimdi ne geliyorsun tam dansöz izlerkennn :mad:

ayhanım bursalım yiğidim aslanım kebap sponsorum bak korkma diye avatar değiştirdim ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla nasıl saydırmayayım. Bugün bütün istanbul birleşti üstüme geldi sanki. Tek tesellim kayıkçıya ödettirdiğim öğlen yemeği ;D

Bütün İstanbul dediği bir ben gittim (kısa bir süre için Ergun Abi de geldi). Nasıl etki bıraktıysam artık, adam hoşafa döndü ;D

dakaltan' Alıntı:
mesaj attık cepten, niye cevap vermiyon pintiiii ;D onun yerine gelmiş buraya yazıyor ;D noldu, neyin var, sanayiden mi geliyon... aldın mı arabayı

Ulan msn adresini yanlış kaydettiğin gibi mesajıda kimbilir hangi numaraya attın. Mesaj falan gelmedi..

ayhanbursa' Alıntı:

Git izle ulan banane dansöz kadar saçma bir şey var mı bu memlekette evet var onu izleyen Ayhan !

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan msn adresini yanlış kaydettiğin gibi mesajıda kimbilir hangi numaraya attın. Mesaj falan gelmedi..

Git izle ulan banane dansöz kadar saçma bir şey var mı bu memlekette evet var onu izleyen Ayhan !

Düzgün bak telefonuna...

ilkakdeniz' Alıntı:
ayhanım bursalım yiğidim aslanım kebap sponsorum bak korkma diye avatar değiştirdim ;D
.......gördüm arkadaşım her şeyi bana söyleme senin kendine öz güvenin yokmu ya değiştir diyoz değiştiriyoooo oooooooooo alacağı rabayıda yengeye soruyoo ooookedi bu kediiii yaaaaaaa.... ;D ;D.........la dövermi acaba........... ???

alpaslanepli' Alıntı:
Valla nasıl saydırmayayım. Bugün bütün istanbul birleşti üstüme geldi sanki. Tek tesellim kayıkçıya ödettirdiğim öğlen yemeği ;D

ee buyuk sehir ustune gelince ezer adamı...bak dalyana ustune gelse ne olur....2 ucu 15 dk yuruyerek ;D sıkılıncada havuza atlıyosun geciyo hemen ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.......gördüm arkadaşım her şeyi bana söyleme senin kendine öz güvenin yokmu ya değiştir diyoz değiştiriyoooo oooooooooo alacağı rabayıda yengeye soruyoo ooookedi bu kediiii yaaaaaaa.... ;D ;D.........la dövermi acaba........... ???

seni var yaaaaa
burdaki trakya birlik güreşçilerinin eline bırakıcam allah belamı versin
elimi sürmiycem söz
sadece bir defa üstüne düşmeyi düşünüyorum ;D

jaidevi' Alıntı:
ee buyuk sehir ustune gelince ezer adamı...bak dalyana ustune gelse ne olur....2 ucu 15 dk yuruyerek ;D sıkılıncada havuza atlıyosun geciyo hemen ;D

Gelecem oraya zaten. Bekliyorum Ayhan'ın dğuya gitmesini.. Peşime takılma ihtimalini ortadan kaldırıyorum. Ben gidecem dediğimde aaa o tarihte bende müsaitim demişti!!! Halbuki tarih vermemiştim. Pek hevesli geldi bana ;D

ahmet abi neden bu oyunu oynuyorsun su .............. deyince neden susuyorsun ........alpaslan geldi yazdı sen neden beni kaile almıyormusun abiiiiiiiiiiiii ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR