Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,791

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

bende yatıyorum hakket mesaj yazamıyorum kızdım yaaaaa

her mesajda bu uyarıyı alıyorum uyuz etti...........Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again late

Herkesin hızı kesildi. Böyle olunca beni sarmıyor.. Şöyle mesajı yazana kadar uyarı yazısı çıkacak siz yazana kadar 5 mesaj daha diye ki zevki çıksın ;D Böyle bekle bekle biri yazsındaaa kapak yapalımdaaaa ohoooo.. Olmuyor!..

De hadi bende kaçar... Herkes geçti gitti mevzu kapandı zannettiği sırada pat diye ortaya atacağım elimde 4 AS değerinde video var. Biraz onun üzerinde çalışayım. Sen rahat rahat uyu Ayhanım bursam ;D yarın bir başka olabülü ;D

Arkadaşlar karadeniz büyük bölümünde sel felaketi yaşanıyormuş. Hatta bazı can kayıpları da söz konusu. Allah yardımcıları olsun...

ayhanbursa' Alıntı:
her mesajda bu uyarıyı alıyorum uyuz etti...........Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again late

Ulan üşenmemiş kopyalamış yazıyı iyi mi? Bir de tercüme et bari ;D

dakaltan' Alıntı:
Arkadaşlar karadeniz büyük bölümünde sel felaketi yaşanıyormuş. Hatta bazı can kayıpları da söz konusu. Allah yardımcıları olsun...

burası rüzgardan uçuyor trafonun kabloları koptu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri