Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,865

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Yahu çakma bahriyeli diyorum inanmıyorsun Ahmet abi. Bide kol kanat geriyorsun. Yok bunda bahriyelik falan. Sor bakim bi çıkmış mı hiç okyanusa? yok... Haliçte sirkeciden kasımpaşaya git gel yolcu taşıyo. Burada artistlik yapıyo... ;D

he valla birde bana emekli dersin ben bile akdenizi gemi ile geçtim

alpaslanepli' Alıntı:
Senin forsun, çevrenin genişliği! (bel çevresi değil) bana jetski ayarlamaya yetiyomu yetmiyomu ? onu de bana sen. He bide can yeleği ;D

bizim tanıdık pilot var o olurmu alpaslan?? daha hızlı bi araç ...yarım saat ;D

dakaltan' Alıntı:
adamdaki kafaya bak Üstad, jetskiylen nerelere gitmeyi planlıyor ;D uçmuş bu uçmuş. kesin egsoz içeriye veriyor dumanı, korbonmonoksit zehirlemiş bunu ;D

ahahahahah....bahriyeli oldugun nası belli bak ;D

dakaltan' Alıntı:
adamdaki kafaya bak Üstad, jetskiylen nerelere gitmeyi planlıyor ;D uçmuş bu uçmuş. kesin egsoz içeriye veriyor dumanı, korbonmonoksit zehirlemiş bunu ;D

aRRrkadaşım tek kullanabildiğim deniz aracı o ben ne yapayım. Gittiği yere kadar ;D

dakaltan' Alıntı:

çanakkaleye gelmeden işi tamam bu kafa ile ;D

alpaslanepli' Alıntı:
aRRrkadaşım tek kullanabildiğim deniz aracı o ben ne yapayım. Gittiği yere kadar ;D

bence, Ayhan ile konuşayım telefonla (sonu 73), dünkü jetskicilerden birininkini ayarlayalım ortak, bundan başka kurtuluş yolu yok. Çanakkaleye gelmeden tamamdır... ;D

dakaltan' Alıntı:
ben fransadan türkiyeye geldim, hem de gemi ile de değil 12 metre yelkenli ile.. bakma onun okyanus görmemiş dediğine. kafa dumanlı ;D

Bende Ankara'dan İstanbul'a 12 metre yelkenliyle geldim ne olacak. Ve kafamda dumanlıydı doğru ;D

Denizde herkes gider yelkenliyle kaRRRdeşim. Biz Fatih Sultan Mehmet'in torunlarıyız. ;D

ahmetergun' Alıntı:
sen daha çok beklersin akıntı oraya süreklemez kızım ;D

sürüklesede ancaa bi 4-5 aya gelir sanırım..... neyse bahriyelii sende gemi varmı?? gemi?? ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,824
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri