Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,452
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhanım bursam gerekli kapaklar sağa sola serpiştirilmiştir ne zaman kullanmak istersen çekinmeden alabilirsin. Bitince haber ver yeni kapaklar koyalım ;D
......biri sizi ıslah etsin yaaaaaaaa :mad:

Etiketler

jaidevi' Alıntı:
.........cimri diyeceğine telefonda konuştuğumuz gibi pazrlık etmesydin hem iskender hem dondurma isterim diye bu gün böyle olmazdı

alpaslanepli' Alıntı:
ha ha ;D aysim adres versene özelden bana, yemeksepeti diye bir internet sitesi var ben sürekli oradan yiyorum ;D sana iskender yollayacağımda oradan ;D

ahahah...caNNımsın ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Farketmez aysim bursa'yı terk edene kadar ben sana agresif bulaşıklıklarıma devam edeceğim nasılsa ;D
......kader diye birşey var bunu unutmaa ;)

ayhanbursa' Alıntı:
.........cimri diyeceğine telefonda konuştuğumuz gibi pazrlık etmesydin hem iskender hem dondurma isterim diye bu gün böyle olmazdı

yemezler ayhanım yemezler.....hattım kapalı benim....ahahah....

jaidevi' Alıntı:
yemezler ayhanım yemezler.....hattım kapalı benim....ahahah....
.......ama ayhanım falan demeye başladın sanki bir şeyler değişiyorrrr ;)

jaidevi' Alıntı:
-esinede kaderden söz etmek istermisin?? -senin kaderin balkonda sigara içmekten ibaret ;D
......çekilmiyorsunuz ben tatile çıkıyorum kalın sağlıcakla bu e yaaaaaaaaaa .....siteyi ne hale getirdinizzzzz

alpaslanepli' Alıntı:
Ya millet en son kandil ne zamandı.. Açımda ben. Evde kandil simidi buldum yersem zehirlenirmiyim diye düşünüyorum da ;D
......YE blader bişey olmaz olursa bende dejevuu değilimmm

alpaslanepli' Alıntı:
ha ha yazık yaa. osuruktan nem alma böyle bişey olsa gerek ;D

ne biçim konuşuyonuz ...saplama mı oluyo bu nemmi var havada yukarlar çok güzel...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.