Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,568

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

offfff bu ne yaaa..

Herkes gitsin yatsın bari.. Bi tutukluk oldu gidişatta bir anormallik var. Kasmayalım bari..
Hadi herkese iyi geceler ben sabah yedide kalkacam bea...

alpaslanepli' Alıntı:
offfff bu ne yaaa..

Herkes gitsin yatsın bari.. Bi tutukluk oldu gidişatta bir anormallik var. Kasmayalım bari..
..alpaslanım yiğidim benim iyigecelerr ;) ;D ;D

Alpaslan, benim yazdıklarıma niye cevap vermiyosun... yoksa yetişemiyo musun hızıma ;D

DEJAVUU' Alıntı:
Kartal ile ayı yolculuğa çıkyorlar uçakla uçak havalanıyor kartal tavandaki düğmeye basıp hostesi çağırıyor .Hostes gelip buyrun ne istediniz deyince karta yok bişey puştluk olsun diye bastım diyor.Biraz zaman geçiyor gene düğmeye basıyor hostes geliyor gene aynı şey puştluk olsun diye bastım diyor ..1.23 .4.. 5 derken hostes kızıyor durumu kaptana anlatıyor kaptan gene böyle bir şey olursa atın aşağıya diyor. Ayı kartala bende yapmak istiyorum nedersin diyor kartal tabi yap ne olucak diye cevaplıyor.Ve ayı büyük hevesle düğmeye basıyor hostes geliyor buyrun ne istediniz hiç bişey sadece puştluk olsun diye yaptım diyor ve atılıyor uçaktan ..kartalada bağırıyor nolcak şimdi ben senin gibi uçamam..Kartal da cevap veriyor sakin ce ….Uçmayı bilmiyorsan puştluk yapmıycan......................NOT İMLA VE NOKTALAMA yokturr ;D

Yarıldım yaaaaaaa.......

;D ;D ;D

Niye alınıyım ki buna..... Ben Ayı mıyım :smiley:

DEJAVUU' Alıntı:
..alpaslanım yiğidim benim iyigecelerr ;) ;D ;D

de hadi iyi geceler..

Alfonse' Alıntı:
Alpaslan, benim yazdıklarıma niye cevap vermiyosun... yoksa yetişemiyo musun hızıma ;D

Vermiyorum değil veremiyorum. Versem onlarıda geriden takip edicen aynı sayfada buluşmak teknik olarak mümkün olmayacak. Bak anca geldin bizle aynı sayfaya ama biz bittik artık kalkacam 3-4 saat sonra..

alpaslanepli' Alıntı:
offfff bu ne yaaa..

Hayırlı geceler dostum.....

Ben unutmadım, sende unutma sözünü..... Heh heh heh ;) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,653
Kaydolan Son Üyemiz
7A Mühendislik

Çevrimiçi üyeler

Geri