alpaslanepli
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Ayhan manyak tamamda oturup bunu okuyan varsa o dahada manyak ;D
Ayhan manyak tamamda oturup bunu okuyan varsa o dahada manyak ;D
nkurtkaya' Alıntı:Hızına yetişemiyorum Alpaslan napiiim. Haberleşelim, varsa program.
...........EVET ya biri çıkıp bunu sonuna kadar okuyacakk ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Ayhan manyak tamamda oturup bunu okuyan varsa o dahada manyak ;D
alpaslanepli' Alıntı:Ömrümü yedin ömrümüüü yapacam yapacam tamam dostumsun ...
DEJAVUU' Alıntı:...........EVET ya biri çıkıp bunu sonuna kadar okuyacakk ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Ha ha dejavuuu psişiği; üşenmedim yazdım kopya değil diyorsunda. Bari kopyaladın imlaları bozsaydın biraz hiç olmazsa ona üşenmeseydin. O zaman yiyebilirdik ;D ;D ;D
jaidevi' Alıntı:benim ortagımmı yaptı bunları sana...
...........alpaslan demiyeyim diyorum ama tutamıyorum .demedi demee :Alfonse' Alıntı:Canımmmmmm...
Aşkım.......
Ruh ikizim.....Bi denem....
![]()
Alfonse' Alıntı:Hayır..... Nişantaşı dedim, kadın dedim, çok kerededim, yaş vardı biraz dedim....
O tertemiz adamı ne karıştıyosun.... Çamur at izi kalsın, di mi?![]()
![]()
![]()
Alfonse' Alıntı:Hayır..... Nişantaşı dedim, kadın dedim, çok kerededim, yaş vardı biraz dedim....
O tertemiz adamı ne karıştıyosun.... Çamur at izi kalsın, di mi?![]()
![]()
![]()
DEJAVUU' Alıntı:ben derim ki bu land cı kız o land a yaslanmış fotonun büyük ve orjin halini koysun derim alpaslan he zamanı gelmedimi;D
DEJAVUU' Alıntı:........ya kimse sakınn ama sakın bunu deniyeyim demesin bu ne abi ağzına rakı al yutma su al yutma nefes .alama içine çekme rakıyı kokla ama genzine çekme ...adam boğulur bunları yapacam diye artı . 25 yıl bil mukabil K. inanır la ÇOK GECE VE GÜNDÜZ İÇİP seyrü aleme dalmış insanım lütfen lütfen ......ve tekrar diyorum belge ve yazı yada not istiyorum rakı böyle içillir diye........arayın nette bakalım bulabilcenizmi ;D ;D ;D