Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,828

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

şimdi herşeyi bırakıp ben sizden yardım almak istiyorum jeep mi land mı alayım çok şey okudum ama fikir olarak canlı bilgi almak hoşuma gider

DEJAVUU' Alıntı:
şimdi herşeyi bırakıp ben sizden yardım almak istiyorum jeep mi land mı alayım çok şey okudum ama fikir olarak canlı bilgi almak hoşuma gider

Ben sana direk canlıyı vereyim dejavuuuuuuuuu bey.. ;D

Git jeep te alma land da alma.. tata al işte dizel. Az yakar. LPG derdi yok..

Alfonse' Alıntı:
Birisi iki kişi....

Öbür ikisi olmuş bir kişi gibi....

Biri ise sadece birisi, ama kimki.....?

Buranın çok çok tadı kaçtı çok..... Zor sabrediyorummm...

Körler sağırlar birbirini ağırlar, hepiniz gidin, siber alem var, msn var......

Bence kaybolun...... Bakıyorum milletin mesajlarına, nerelere yazmış diye.....
Sadece kahveye yazmış....

Online olmuş, kahveye yazmış, çıkmış..... Günlerdir böye....
Chat yerimi burası.... Gidin, suyu bulandırıyosunuz.... Sadece, ama sadece chat çut yeri başka.....

:smiley:
................bu şeye benziyor ki bura çat yeri bura kahve bura geyik yeri ama neyse ....... bu kanalın dizileri çok mühtehcen e açma başka kanalı aç ama aması yok o kanal hep öyle yayın yapıyor ..... ama hepte o kanal açık .........gene kızacak ama hep bu arkadaş başlatıyor böyle yazıp kapatılırmı .....gidin burdan denirmi ya... chat yerimi burası suyu bulandırıyorsunuz denirmi deniyor adam sevmiyor böyle şeyleri yapanlarıda sevmiyorrr.......HEP ASKERİ NİZAM mı duralım şaka yapmayalım birbirimizle kafa bulmayalım mı Bir kaç kişilik olmuş insanlar hacıvat karagöz olmuş ki insanlarda gülmüş bunda ne var ya...........Sonra zeytin dalı uzatmak

alpaslanepli' Alıntı:
Ben sana direk canlıyı vereyim dejavuuuuuuuuu bey.. ;D

Git jeep te alma land da alma.. tata al işte dizel. Az yakar. LPG derdi yok..
.....tata m var uzun soluklu gezilerimde onu kullanıyorumm ..benim istediğim ne günlük ne ofrood luk orta bişey ;D

DEJAVUU' Alıntı:
................bu şeye benziyor ki bura çat yeri bura kahve bura geyik yeri ama neyse ....... bu kanalın dizileri çok mühtehcen e açma başka kanalı aç ama aması yok o kanal hep öyle yayın yapıyor ..... ama hepte o kanal açık .........gene kızacak ama hep bu arkadaş başlatıyor böyle yazıp kapatılırmı .....gidin burdan denirmi ya... chat yerimi burası suyu bulandırıyorsunuz denirmi deniyor adam sevmiyor böyle şeyleri yapanlarıda sevmiyorrr.......HEP ASKERİ NİZAM mı duralım şaka yapmayalım birbirimizle kafa bulmayalım mı Bir kaç kişilik olmuş insanlar hacıvat karagöz olmuş ki insanlarda gülmüş bunda ne var ya...........Sonra zeytin dalı uzatmak

Size zeytin dalı uzattık, almadınız....... Ben uyarım dedim, adım attım, uymazsın dediniz.....

Siz dediniz uymazsın diye, bende uymadım... Dediğinizi yaptım ya, Daha ne yapıyım..... :smiley:

Bütün o zeytin ağaçları var ya.....
O zeytin ağaçların dalları var ya....
O dallardaki zeytinler var ya.....

Hepiciği sizin olsun..... Oldu işte, verdim hepsini.... Bende kalmadı....

Yani,

Bende artık verecek zeytin dalı kalmadı AyhanBursaDejavu bey.....

Bu ince yazıyı teklif gibi almak, olumlu karşılamak veya tam tersini yapmak dejavuyu tanıtacak bize.....

neyse,

Saygılar....

ps: Çıkıp gitme sebebim kekiktendir, taze kekik ayıklıyorum :smiley: Şinci de çay iççem.... :smiley:

İsteyen varsa parmak kaldırsın... :smiley:

ayy bu ne beah....kafanız mı guzel ikinizinde???

ben şimdi bunların ikisinide bağlayacağım Aysim. yuvarlayacağım yokuş aşağı. Sen yokuşun bitiminde bekle hızını alamazlarda denize düşmezlerse bir tepik at suya yolla oldu mu :mad:

Alfonse' Alıntı:
Size zeytin dalı uzattık, almadınız....... Ben uyarım dedim, adım attım, uymazsın dediniz.....

Siz dediniz uymazsın diye, bende uymadım... Dediğinizi yaptım ya, Daha ne yapıyım..... :smiley:

Bütün o zeytin ağaçları var ya.....

Hepiciği sizin olsun..... Oldu işte, verdim hepsini.... Bende kalmadı....

Yani,

Bende artık verecek zeytin dalı kalmadı AyhanBursaDejavu bey.....

Bu ince yazıyı teklif gibi almak, olumlu karşılamak veya tam tersini yapmak dejavuyu tanıtacak bize.....

neyse,

Saygılar....

ps: Çıkıp gitme sebebim kekiktendir, taze kekik ayıklıyorum :smiley: Şinci de çay iççem.... :smiley:

İsteyen varsa parmak kaldırsın... :smiley:
..........mutsuzluktan kavga çıkarmaktan ve başkalarının mutlu olmasın dan rahatsız olan bir insan yapınız var..Ben neden zeytin dalını kabul etmedim ozaman da yazdım sizn iyi kötü eleştiriye sabrınız ve tahammülünüz yok ....BEN O YÜZDEN NE DEDİM BÖYLE İYİ SİZ KIRILGAN İNCE HASSAS düşünen ve duygulu bir insansınız benim şakalarım sizi kırar üzer böyle kalalım dedim teşekkür ettim ...ama ileride denk getirip SATAŞALIM demedim sağlıcakla kalın dedim ..............Bütün o zeytin ağaçları var ya.....
bu uslup ve ve yazışma size yakıştımı şimdi ...he mutlu olacaksanız verin bütün ağaç dallarını ve zeytinleri nasıl olacaksa bu iş alın deyince olduysa aldımmmm mutlu olun ;)

Merhabaaaaa..... ;D ;D ;D
Uyyyyy.....!!! burada millet birbirini yiyiyor.....!!!!
Byeeeee......!!!!!!

beatrix' Alıntı:
Byeeeee......!!!!!!
..........buda iyi di ...ya alpaslan cığım artık özelden yaşyalım bu aşkı nereye kadar yaşıyacak sak böyle kahve bizi bizden geçiriyorrr ;) ;D

beatrix' Alıntı:
Byeeeee......!!!!!!

Abi dur yaa .. baksana milleti kaçırdınız ulan.. o zeytin dalları var ya o zeytin dallarıı ben bi pay edecem onları size ama öyle böyle değil..

Nasıl esnaflık bu yahuu..müşteri velinimet beceremiyosanız kapatın..kızıp gitmek neoluyo açın kahveyiiiii...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri