ulusotomotiv
1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
yiğit sarısın nasıl selamımı söylşe
)
yiğit sarısın nasıl selamımı söylşe
ulusotomotiv' Alıntı:alpaslan şimdi çözdüm ben işi araçları iyi yapmamak lazım alan gidiyo bi dahada gelmiyo)gezide yanımızda burak vardı hatırlıyomusun alpaslan mavi cj7 olan gülme krizine sokmuşdu bizi oda öyle bi yaptırdı gidiş o gidiş
)
ulusotomotiv' Alıntı:yok yok gecen beraber idik tatile gideyim dedi geldiğimde hep beraber fazla sert olmayan toz olmayan camur olmayan off road yapalım dedi)))
ulusotomotiv' Alıntı:yok yok gecen beraber idik tatile gideyim dedi geldiğimde hep beraber fazla sert olmayan toz olmayan camur olmayan off road yapalım dedi)))
Jeep34' Alıntı:Sizlerede iyi günler Adnan bey, fakat şu mezeleri tatmak bir türlü kısmet olmadı.![]()
ulusotomotiv' Alıntı:bak buna sevindim yiğit)sarışın zaten sana sende ona hayransın sizin aşkınız uzun sürer onla burağada bi sağlam wili yapalımda bencede çamura toza toprağa alışır
) ama kız arkadaşını d eğiştirmesi gerekecek
))))))
Imhoof' Alıntı:Abi ben o işi anlamadım zaten cjsi varken arazi için başka araba toplayan tek kişi olucak heralde =)
jaidevi' Alıntı:gunaydın ergun bey...nasılsınız???...yuzunuzu goren cennetlik...msn de kapalı hep....