03str250
DODGE S100 4X4
Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya
EYVALLAH KARDEŞİM SAĞOLASIN.
EYVALLAH KARDEŞİM SAĞOLASIN.
doskuda_53' Alıntı:Geçmiş olsun...
doskuda_53' Alıntı:Geçmiş olsun...
4WD' Alıntı:Geçmiş olsun.
İnşallah ciddi bir hasar yoktur.
dostum büyük geçmiş olsun doç bu işte ön cam panaromik olduğuna hı ne hızı hiç göstermiyooo bende ilk aldığımda viraja hızlı girdim baktım ki iki tekeleğe kalkmış gidiyorum engin tecrübelerim sayesinde ??? ??? ??? ??? ??? devrilmeden indirdim arabayı (ALLAH acıdı) ama doçla sert viraja hızlı girilemzi öğrendim ogün .hoş hala doçumu kullanıyorum şimdi komple soydum toplamaya başladım ama doç öyle herkezin söylediği kadar kötür bir arazi performansı olan bir araç kesinlikle değil doçun tek sorunu her usta doçdan nedense anlıyor ama doç 100s arka diffinin adını bile bilmiyor (dokuz çeyrek chreysler adı bu arada )birde offroad ekipman yelpazesi LR ler kadar çok değil diye tutulmuyor ama bence doç 10 numara bir arazi aracı var olan kaybetmesin bence03str250' Alıntı:ARABAYI DEVİRDİKTEN SONRA OTURUP ÇAY İÇTİK...TRAKTÖR GELENE KADAR...HASAR SADECE KAPUTTA.BENDE 2 TANE S100 KAPALI VAN,2 ADET PİCKUP TEK ÇEKER 1 ADET AS 250 PERKİNS VAR.BİRBİRİNDEN PARÇALARI AKTARIYORUM.İHALEDEN ALMIŞTIM BUNLARI.DODGE BİR HASTALIKTIR KİM NE DERSE DESİN.
mehmetaliegeli' Alıntı:Selam 03 str 250 Arkadaşım iyi günler hayırlı işler dileklerimle Elimde 1988 PW150 tekkabin kamyonetim var, orj saç S100 arka (havuz) kasa arıyorum düzgün,çürük olmasın,aracıma takacağım.Elinde veya bildiğin araçtan sökülmüş satmak isteyen varmı yardımcı olursan memnun olurum. SELAMLAR.
-XXXXX-' Alıntı:
takip et hemşerim kırklareline uğradım evdekileride aldım gidiyorum
sonunda sucuklu kamaklı kahvaltı üstüne termalde sıpa birde dodge sefası km teli kopsada önemli değil
yol uzunda olsa birşey yeme varınca acısını çıkartırız