S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gorgun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,343
Ynt: S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant

6e7e0ea97f954ccc7d07e7801ab8651f.jpg

Bu lastik 33 e denk geliyor sanırım, göz kararı benim lastik kadar.

Bir de 12.50/80/15.3 ebat var 35.3 inch e denk geliyor tam size uygun. Lastiğe canlı canlı bakın derim. Lastik ağırlığı dodge için sorun olmazsa evladiyelik olur.

Etiketler

Lastikler alındı 35x12,5x15 Good Year MTR . Jantlar aloda marka 15 inç 8 15 - 30 ofset .

Konu kapana bilir .Teşekkürler ilginize.

gorgun' Alıntı:
Lastikler alındı 35x12,5x15 Good Year MTR . Jantlar aloda marka 15 inç 8 15 - 30 ofset .

Konu kapana bilir .Teşekkürler ilginize.
Hayırlı olsun

Araçta resimlerini de koyarmısınız. Meraknettim :smiley:

Birde nekadara aldınız? Bize de bilgi olsun.

TemPesT' Alıntı:
Hayırlı olsun

Araçta resimlerini de koyarmısınız. Meraknettim :smiley:

Birde nekadara aldınız? Bize de bilgi olsun.
Jantlar degişti 15 inç 10 15 - 45 ofset oldu .
Lastikler tanesi 500 tl jantlar 300 tl . Resimleri en kısa zamanda yüklerim .

Eski jantlar dar ve içerde durdu sanırım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR