Rusyaya Araçla Nasıl Gidili

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.kerim tuma Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,041
Geçmiş olsun zor bir durum.Ama ilginç olan cezayı ödemeden sınırdan bırakmaları.Bende Trafik cezası almıştım ama gürcü sınırında ödemeden çıkış vermediler.Sizin ki değişik bir durum herhalde?

всё будет хорошо!

Etiketler

Gürcü devleti aklını ceza yazmakla bozmuş ben bu güne kadar gürcüye hep aynı kapıdan ( SARP) 12 kere girip çıkmıştım araba için hiç bir evrak istemiyorlardı yine aynı kapıdan girdim ne Türk tarafında ne gürcü tarafında beni yeni araç sıgortası için uyarmadılar ve uyarı yazısıda yoktu.Girdim gezdim çıkışta gürcü sigorta sordu yok deyince yazdı cezayı yolladı beni Türkiye tarafına zaten gece idi tepemde atmıştı yürüdüm gittim sarp kasabasında sabahı beklemedim geldim edirneye. şimdi ne yapacagım bilemiyorum

Sayın 'Krasavchik' ;
Bu yazışmalar neticesinde gezginliğimizi Google üzerinden sürdürerek Lipetsk şehrine de bir uğradık Bize bu imkânı tanıyan teknolojiye (bazen gıcık olsam da!) teşekkür ediyorum
Foto bir parktan -hem de 2018 Temmuz tarihli !!!

Evet "aşağı park" türkçesi, akağaç konusunun hemen yanındadır(şehrin merkezine 10 dk yürüme mesafesinde bu arada Tr'de göremediğimiz birşey olduğu için yazdım).Yakında herkes Google ile evden çıkmadan gezecek böyle giderse zaten özellikle Türkiye'de. Benzin-mazot fiyatları almış yürümüş. Yurtdisinda pasaportumuzun kullanılabilirliği tartışılır, vize konusunda yani. Vize istemeyen ülkeler sayılı. En güzeli Google ve YouTube gezi videoları, yanına çayı da demledikmiydi!! De haydi gezmeye o zaman

всё будет хорошо!